„Jsem prvním soutěžícím, který v MEGATRHÁKU získal takovou nádhernou částku. Jde o krásný dárek k narozeninám, které mám za dva týdny, a taky úžasný prezent k 42. výročí naší svatby,“ mnul si ruce spokojený instalatér na penzi. Filipínovi říkají, že je štěstí odměnilo za jejich věrnost.

„Kupujeme si Blesk ve stánku od prvního dne, kdy začal vycházet. To už je za nějakých pár dnů třicet let,“ popsal vášnivý rybář a sportovní fanda. „První ze všeho vždycky přečtu sport. Pravda, teď na olympiádě nám to moc nezacinkalo,“ konstatoval. Pak se prý pustí do křížovek. Ještě předtím ale celý Blesk pečlivě pročte jeho manželka. A jak naloží s výhrou? Manželé se podělí s potomky. „Máme čtyři děti a osm vnoučat. V dnešní nejisté době se každá koruna hodí,“ poznamenali.

MEGATRHÁK BLESKU

Blesk slaví 30 let a obdarováni budou čtenáři. Místo oblíbené hry TRHÁK, je tu jeho nová varianta s názvem MEGATRHÁK. Celý následující měsíc budou na titulní straně Blesku a Nedělního Blesku kupony, na nichž však budou místo obvyklého jednoho hracího pole, políčka hned dvě. 

Po otrhnutí kuponu jej nezapomeňte zaregistrovat do DENNÍ HRY. To můžete udělat v případě, že vyhrajete, ale i pokud jste zrovna neměli štěstí. V DENNÍ HŘE máte šanci získat 10, 50, a dokonce i o 100 tisíc na ruku!

Video
Video se připravuje ...

Aleš Filipín (69) z Brna Jiří Nováček