Marketingová hra BLESKU o finanční výhry v celkové hodnotě 470.000 Kč a 30 bonusových kreditů BLESKmobil v celkové hodnotě 30.000 Kč, dále o 30 balíčků TOP BLESKmobilu v celkové hodnotě 11.970 Kč. Mimoto lze získat 30 voucherů na slevu v nákupní galerii MALL.cz v celkové hodnotě 50.000 Kč, tj. konkrétně 25 voucherů v hodnotě 1000 kč a 5 voucherů v hodnotě 5000 Kč.

Hrajeme od pátku 16. září do neděle 16. října 2022, včetně. Nehrajeme ve středu 28. září 2022

Hra trvá 31 dní, hracích dní je 30.

Hraje se denně, prostřednictvím hracích kupónů hry MEGATRHÁK.

První hrací kupón bude vlepen na titulní stranu deníku Blesk 16. září 2022.

Poslední hrací kupón bude vlepen na titulní stranu Nedělního Blesku 16. října 2022.

Pro účast ve hře je možné použít výlučně originální hrací kupóny vydané organizátorem.

Grafika hracího kupónu:


Hrací kupón je papírový samolepící sticker s originálním designem hry MEGATRHÁK. Uprostřed formátu je naznačena horizontální perforace pro jednosměrné a neúplné strhnutí pásku, na jehož vnitřní straně se nachází HERNÍ POLE. „Strhnutím“ perforovaného „pásku“ uprostřed kupónu se na vnitřní straně perforovaného pásku odkryje HERNÍ POLE, které je tvořeno buď 3 HERNÍMI SYMBOLY (grafické prvky – číslice na vnitřní straně kupónu v HERNÍM POLI vyjadřující hodnotu v Kč), nebo TEXTEM a logem BLESKmobil, nebo TEXTEM a logem BLESK.CZ PREMIUM+, nebo TEXTEM a logem MALL.CZ, nebo TEXTEM a logem TETA, nebo TEXTEM a logem iKiosek, nebo TEXTEM a logem TESCOMA, nebo TEXTEM a logem SCONTO NÁBYTEK, dále obsahuje desetimístný nebo jedenáctimístný unikátní numerický nebo alfanumerický kód a unikátní šestimístný kontrolní kód. Pro DENNÍ HRU se použijí pouze desetimístný nebo jedenáctimístný unikátní numerický nebo alfanumerický kód a unikátní šestimístný kontrolní kód, k herním symbolům a k textu s logem BLESKmobil, MALL.CZ, TETA, iKiosek, BLESK.CZ PREMIUM+, SCONTO NÁBYTEK, TESCOMA se v DENNÍ HŘE nepřihlíží. 

Příklad vnitřní strany hracího kupónu:

Každý z hracích kupónů hry MEGATRHÁK je možné registrovat také pro DENNÍ HRU.

V DENNÍ HŘE se každý den po dobu jejího trvání losují čtyři výherci z hracích kupónů hry MEGATRHÁK.

První vylosovaný ve dnech 16.9.-18.9., 20.9.-27.9., 29.9., 1.10.-13.10., 15.10-16.10.2022 vyhraje 10.000 Kč, ve dnech 19.9., 30.9.2022 vyhraje 50.000 Kč a dne 14.10.2022 vyhraje 100.000 Kč.

Druhý vylosovaný získá Bonusový kredit BLESKmobilu v hodnotě 1 000 Kč.

Třetí vylosovaný získá Balíček TOP BLESKmobilu (400 volných jednotek na volání a SMS a k tomu 4 GB dat) v hodnotě 399 Kč.

Čtvrtý vylosovaný ve dnech 17.9.-22.9., 24.9.-27.9., 29.9., 1.10.-6.10., 8.10.-13.10., 15.10.-16.10.2022 vyhraje voucher na slevu 1.000 Kč v nákupní galerii MALL.CZ  a ve dnech 16.9., 23.9., 30.9., 7.10. a 14.10.2022 vyhraje voucher na slevu 5.000 Kč v nákupní galerii MALL.CZ. Voucher lze využít i na partnerský prodej (bez podmínky minimálního nákupu) a jeho platnost je do 31.10.2022.

Peněžní výhry, bonusové kredity, balíčky a slevové vouchery jsou dále společně označovány též jako „výhry“.

Výhry DENNÍ HRY budou losovány každý den po dobu trvání DENNÍ HRY z řádně a včas zaregistrovaných hracích kupónů do DENNÍ HRY, jejichž registrace byla přijata organizátorem. Výherní kupóny (jejich unikátní desetimístný nebo jedenáctimístný kód) budou zveřejněny na tv.blesk.cz a na oficiálním Facebookovém profilu Blesk ve 20:00 hodin v den, kdy losování proběhlo a případně následně v tištěném Blesku nebo Nedělním Blesku.

Počet výher v DENNÍ HŘE je daný předem – 4 výherci denně, tj. 4 x  vylosovaný unikátní hrací kupón MEGATRHÁK tj. celkem 120 výher. Výhry jsou doručovány a vypláceny pouze v České republice.

Registrovat svůj hrací kupón pro DENNÍ HRU je možné do 17:00 hodin dne, kdy kupon vyšel (tj. bylo dáno do maloobchodního prodeje vydání titulu, na kterém je kupon nalepen), a to:

a) prostřednictvím SMS zprávy s doručenkou zaslané na telefonní číslo 87652 ve formátu: MEGATRHAKmezeraUNIKATNIKODKUPONUmezeraJMENO
mezeraPRIJMENImezeraULICEmezeraCISLO POPISNEmezeraMESTO

Příklad: MEGATRHAK 1234567890 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY

nebo

Příklad: MEGATRHAK 3QZBZT05Y8 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY

nebo

Příklad: MEGATRHAK 7QRIZB77Y85 PETR NOVAK NADRAZNI 245 KARLOVY VARY

Každá SMS musí obsahovat pouze jeden desetimístný nebo jedenáctimístný kód. V případě, že by účastník soutěže zaslal v jedné SMS dva či více soutěžních desetimístných nebo jedenáctimístných kódů za sebou, bude zohledněn pouze první desetimístný nebo jedenáctimístný kód, a na ostatní desetimístné nebo jedenáctimístné kódy v takovéto SMS nebude brán zřetel.

Cena SMS zprávy s doručenkou odpovídá ceníku jednotlivých poskytovatelů služeb elektronických komunikací pro SMS zprávy s doručenkou odesílané na číslo 87652. Infolinka 253 253 553 denně 8:00 – 18:00.

b) prostřednictvím webového formuláře na adrese www.blesk.cz/trhak a vyplněním následujících údajů: UNIKÁTNÍ KÓD KUPONU (desetimístný nebo jedenáctimístný), KONTROLNÍ KÓD (šestimístný), JMÉNO, PŘÍJMENÍ, ULICE a ČÍSLO POPISNÉ, MĚSTO, PSČ, TELEFONNÍ ČÍSLO, E-MAIL.

Do DENNÍ HRY lze zaregistrovat každý hrací kupón, a to pouze jednou, tj. jeden unikátní desetimístný nebo jedenáctimístný kód hracího kupónu je spárován se jménem a telefonním číslem a do slosování zařazen pouze jednou. Do DENNÍ HRY je možné registrovat vždy pouze ty hrací kupóny, které vyšly v deníku BLESK nebo v Nedělním Blesku v den, kdy probíhá slosování, a to do 17.00 hodin tohoto dne. Do slosování jsou zařazeny pouze řádně zaregistrované hrací kupóny, které byly uveřejněny v deníku BLESK nebo v Nedělním Blesku ve stejný den, ve kterém probíhá slosování.

Z jednoho telefonního čísla, případně od jednoho účastníka hry může být do slosování zařazeno neomezené množství hracích kupónů, resp. unikátních kódů těchto kupónů (1 desetimístný nebo 1 jedenáctimístný kód v 1 SMS), pokud je tento účastník vlastníkem takto registrovaných hracích kupónů včetně odpovídajícího množství výtisků deníku Blesk nebo Nedělních Blesků, na kterých jsou originální hrací kupóny nalepeny. Do DENNÍ HRY v jeden konkrétní den je možné registrovat libovolné množství hracích kupónů, pokud byly uveřejněny v deníku BLESK nebo v Nedělním Blesku ve stejný den, v jakém probíhá slosování.

Ve slosování v DENNÍ HŘE nezůstávají hrací kupóny z předchozích dnů.

První vylosovaní výherci v DENNÍ HŘE budou organizátorem hry telefonicky kontaktováni nejdéle do 24 hodin od zveřejnění.

Druzí, třetí a čtvrtí vylosovaní výherci v DENNÍ HŘE budou informování o své výhře formou SMS zprávy do 48 hodin.

Slosování probíhá denně v době od 18:00 do 20.00 hodin po celou dobu hry.

Organizátor může pro uplatnění výhry v DENNÍ HŘE požadovat předložení platného originálního výherního kupónu, nalepeného na odpovídajícím výtisku deníku Blesk nebo Nedělní Blesk.

Finanční výhra 10.000 Kč nebo 50.000 Kč nebo 100.000 Kč v DENNÍ HŘE bude vyplacena řádně složenkou nebo převodem na účet dle dohody výherce a organizátora, nebo předána osobně organizátorem, nejpozději do 40 dnů od vylosování.

Výhra v podobě bonusového kreditu BLESKmobil nebo balíčku TOP bude připsána na telefonní číslo BLESKmobil, z něhož byla odeslána SMS zpráva s kódem pro uplatnění výhry, obsaženým v oznámení o výhře, a to do 24 hodin od doručení SMS na číslo 999340. Desetimístný kód pro uplatnění výhry lze uplatnit pouze z aktivovaného čísla BLESKmobil ve lhůtě 5 dnů počínaje dnem, ve kterém proběhlo slosování o tuto výhru; marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu bez náhrady zaniká.

Bonusový kredit není možné převést na jiné telefonní číslo ani vyplatit v hotovosti. Platnost bonusového kreditu je podmíněna platností běžného kreditu služeb elektronických komunikací BLESKmobil a činí maximálně 30 dní. Bonusový kredit je čerpán přednostně před běžným kreditem a lze jej využít pouze na úhradu ceny služeb elektronických komunikací BLESKmobil (volání, SMS a datové připojení), tedy nikoliv zejm. na platební transakce, informační služby či nákup digitálního obsahu ani na volání na čísla se speciální sazbou. Počáteční bonusový kredit (tj. případný kredit přednabitý na nové SIM kartě) je čerpán přednostně před bonusovým kreditem.

Výhra v podobě balíčku TOP představuje 400 volných jednotek na volání nebo SMS (1 jednotka = 1 minuta volání nebo SMS) a datový objem 4 GB, u telefonního čísla BLESKmobil. Volné jednotky je možné využít pro volání na mobilní čísla českých poskytovatelů elektronických komunikací nebo na pevné linky v ČR. Balíček je možné využít v ČR a v roamingu v Zóně 1 (EU). Platnost balíčku TOP je 30 dní od aktivace, aktivace je potvrzena pomocí SMS. Balíček se po uplynutí doby své platnosti sám deaktivuje. Aktivací balíčku TOP z DENNÍ HRY dojde ke zrušení jiného hlasového nebo datového balíčku nebo balíčku KLASIK, nebo TOP, pokud je na stejném čísle již aktivní, a to bez náhrady. Balíček není možné převést na jiné telefonní číslo ani vyplatit v hotovosti.

Pro stanovení doby doručení SMS zprávy (registrace do DENNÍ HRY) je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv provozovaného pro společnost CZECH NEWS CENTER a.s. Pro stanovení doby registrace prostřednictvím webového formuláře (registrace do DENNÍ HRY) je rozhodující čas uložení vyplněného formuláře v systému společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. Pro registraci v DENNÍ HŘE se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru a k úplně vyplněným webovým formulářům.

Organizátor hry prohlašuje, že jeho úmyslem je poskytnout v rámci DENNÍ HRY právě tolik (resp. nejvýše tolik) výher a v takové hodnotě, jak je uvedeno v těchto pravidlech. V případě, že z jakéhokoli  důvodu, zejména, nikoli však výlučně, v důsledku jakéhokoli pochybení (např. v důsledku technického pochybení třetí strany při výrobě a/nebo distribuci hracích kupónů) by počet výher přesahoval počet výher uvedený v těchto pravidlech, budou výhry vydány pouze v hodnotě a v počtu uvedených v těchto pravidlech. Pro určení na základě jakého hracího kupónu (resp. kódu) a v jaké výši bude v takovém případě výhra vydána, budou rozhodující údaje ze systému pro verifikaci kupónů, kterým organizátor disponuje. Pokud ani takovéto opatření nebude možné, budou výhry vydány v počtu a ve výši v souladu s těmito pravidly podle času přihlášení kupónu do DENNÍ HRY (tj. výhra bude přiznána tomu, kdo výherní kupón, resp. příslušný kód z něho registroval v souladu s těmito pravidly nejdříve), a to až do úplného vyčerpání fondu výher uvedených v těchto pravidlech. O takovéto situaci bude organizátor bez zbytečného odkladu informovat.

V případě pochybnosti, zejména pokud více osob uplatňuje vlastnictví výherního (vylosovaného) kupónu a/nebo registraci výherního kupónu (resp. výherního kódu z něho), je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. oprávněna buď vydat výhru osobě, která předloží originál výherního kupónu nalepeného na titulní straně příslušného vydání deníku Blesk nebo Nedělního Blesku a podepíše čestné prohlášení o tom, že je majitelem výherního kupónu a provedla registraci výherního kódu z něho, nebo podmínit vydání výhry kromě splnění výše uvedených podmínek předložením písemné dohody mezi všemi těmito osobami o tom, jak má být výhra vyplacena, do 30 dnů poté, co společnost CZECH NEWS CENTER a.s. odeslala výzvu k předložení této dohody na kontaktní údaj poskytnutý při uplatnění výhry. Marným uplynutím této lhůty propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. Výhra v DENNÍ HŘE bude předána nejpozději do 40 dnů po splnění podmínek pro její předání. Organizátor nenese odpovědnost za neoprávněnou manipulaci s hracími kupóny v souvislosti s distribucí a prodejem tisku. Nárok na bonusový kredit BLESKmobil nebo balíček TOP BLESKmobil nebo slevový voucher MALL.CZ marným uplynutím lhůty pro uplatnění výhry zaniká bez náhrady. V případě, že více osob uplatňuje výhru bonusového kreditu BLESKmobil nebo balíček TOP BLESKmobil nebo slevový voucher MALL.CZ bude výhra poskytnuta tomu, kdo výhru řádně uplatní jako první.

Výherci jsou povinni umožnit předání výher ve lhůtách uvedených v těchto pravidlech pro jejich předání. Řádně nebo včas neuplatněné nebo nepřevzaté výhry propadají ve prospěch organizátora. Za nepřevzetí výhry se považuje též neposkytnutí součinnosti potřebné pro její předání.

Ostatní ustanovení

Organizátorem hry je společnost CZECH NEWS CENTER a.s., Infolinka 253 253 553 (po-ne 8-18 hod), blesktrhak@cncenter.cz.

Hry se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení komunikace mezi účastníkem hry a organizátorem. Účastí ve hře – tzn. registrací do slosování v DENNÍ HŘE odesláním SMS zprávy organizátorovi nebo přes webový formulář na www.blesk.cz/trhak akceptuje účastník hry tato pravidla hry a zavazuje se je dodržovat. Účastí ve hře dále každý účastník bere na vědomí, že jeho jméno, bydliště a fotografie mohou být publikovány v deníku Blesk, Nedělním Blesku, na serveru www.blesk.cz, na oficiálním Facebookovém profilu Blesk a Instagramu v případě získání výhry.

Společnost CZECH NEWS CENTER a.s. bude zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka hry v rozsahu a za podmínek uvedených v informaci o zpracování osobních údajů.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla hry či hru předčasně ukončit.

Hra je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Výhry ve hře nejsou soudně vymahatelné. Ze hry jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejich rodinní příslušníci.

V Praze dne 16. září 2022