„Blesk mě naučili číst rodiče. Táta ho začal kupovat hned od počátku, kdy začal vycházet, a tyto noviny máme oblíbené dosud. Kupujeme je každý den, tedy i v sobotu a neděli,“ popsal vyučený truhlář. Nemá žádnou vyhraněnou rubriku. „Čtu je od první do poslední stránky. Nyní mám na to opravdu hodně času. Jsem momentálně nezaměstnaný, a navíc není ani kam jít. Ještěže aspoň Blesk vychází tak jako dřív, to je jistota,“ pokračoval pan Pavel, který od minulého pátku hraje Trhák a účastní se i DENNÍ HRY Trháku, v níž vyhrál 10 000 korun.

Jak s částkou naloží, zatím přesně neví. „Pořád jsem ještě nedokázal vstřebat, že to vyšlo,“ smál se od ucha k uchu. „Situace je teď kvůli koronavirovým opatřením složitá, asi je proto využiji na základní lidské potřeby. Možná si i něco koupím,“ dodal.

Dnes je ve hře 50 000 Kč

Odtrhli jste kupon Trháku na titulní straně Blesku? Nezapomeňte jeho unikátní číslo zaregistrovat do DENNÍ HRY, kde první vylosovaný bere 10 000 Kč. Čtyřikrát během hry se první cena zvyšuje na 50 000 Kč. A pozor, taková suma je v banku právě dnes!

Víte, že...

Ze všech zaregistrovaných kuponů do DENNÍ HRY bude 15. března losována hlavní výhra: 500 000 Kč!

První šťastlivec to oslaví

Nejsnadnější hra Blesku Trhák odstartovala v pátek a prvním výhercem se stal Roman Pavlišta (55) z Libuně na Jičínsku. 10 tisícovek z DENNÍ HRY použije na pořádný mejdan. „Trhák hraju už kolik let, ale zatím jsem vyhrál jen skvělé slevy. Peníze poprvé!“ pochvaloval si. Pracuje jako zámečník a vedle toho je starostou místních dobrovolných hasičů. „Oslavil jsem v lednu pětapadesátku. Až se to uvolní, chtěl bych pro kamarády uspořádat velkou oslavu,“ plánuje.

Fotogalerie
4 fotografie