Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Z Trháku Blesku je MEGATRHÁK: Na ruku až 100 000! Soutěž startuje už v pátek

/
  • Dostat sto tisíc na ruku? I to je možné v novém MEGATRHÁKU Blesku. Startuje již v pátek.
    15. února 2022 ● 11:11

    Dostat sto tisíc na ruku? I to je možné v novém MEGATRHÁKU Blesku. Startuje již v pátek a oproti TRHÁKU se zvýšila nejen finanční částka, kterou lze získat. Zkusit štěstí může denně až do 20. března kdokoliv, i výherci předchozích kol naší soutěže. Jak ti tenkrát naložili s výhrou?

    Dvě trhnutí místo jednoho

    Co se s MEGATRHÁKEM mění? Rozhodně to není jen nový název hry. Změnil se nejen vzhled kuponů na titulních stranách Blesku a Nedělního Blesku, ale hlavně počet šancí na výhru. Na kuponu totiž najdete místo jednoho hned dva hrací pásky.

     

    Pod tím horním se ukrývají finanční výhry, pod tím dolním slevy, balíčky či vouchery celkem za více než 350 milionů. A těch oproti minulosti výrazně přibylo! Zároveň máte dvojitou šanci registrace do Denní hry, kde tentokrát půjde až o 100 tisíc na ruku!

     

  • 1.

    Manželé Komendovi z Pleteného Újezdu: Za 50 tisíc měsíc v lázních

    Kdo nehraje, nevyhraje… Zářným příkladem pravdivosti rčení jsou manželé Hana (66) a Pavel (72) Komendovi z Pleteného Újezdu na Kladensku. Nejprve v TRHÁKU loni na jaře brali 10 tisíc, na podzim pak rovných 50 tisícovek. Právě nyní je roztáčejí v lázních.

     

    „To si ze mě děláte p* delky,“ vyhrkla do telefonu paní Hana, když se na podzim dozvěděla, že budou s manželem Pavlem bohatší o 50 tisíc korun. S výhrou naložili přesně tak, jak plánovali. „Koupili jsme dárky vnučkám, tak ten ježíšek byl veselý,“ pochlubil se pan Pavel. Na sebe a svoji ženu myslel také. „Momentálně jsme na měsíc v lázních. Neslavíme sice žádné výročí, ale takhle jsme si vyrazili na rekreaci teprve podruhé v životě,“ uvedl výherce.

     

    Dvojitá šance

     

    Nového MEGATRHÁKU se oba nemohou dočkat. „Chodí nám předplatné do schránky, takže za nás bude kupony odtrhávat syn. Tady v lázních si noviny budeme kupovat taky, takže budeme mít takovou dvojitou šanci,“ smáli se.

  • 2.

    Karel (79) a Alena (78) Gazarkovi z Nového Jičína: Tak trochu jsme hýřili

     Stůl prohýbající se tíhou lahůdek a tisícovku na přilepšenou každému z pěti potomků. Radost a pohodu na rodinné sešlosti vykouzlila výhra 10 tisíc korun manželům Karlu (79) a Aleně Gazarkovým (78). „Mladí bydlí daleko, a když se jednou za čas sejdeme, musí to stát za to. Pět tisíc jsme rozdělili dceři, synovi a třem dospělým vnukům k Vánocům po tisícovce. Za zbytek jsme koupili pohoštění,“ vysvětlila paní Alena.

     

    Soutěžit chtějí dál. „Budu mít kulatiny, takže bych za výhru udělal opět oslavu,“ zasnil se pak Karel. „Nebo bychom si mohli zaplatit ozdravný pobyt,“ doplnila paní Alena.

  • 3.

    Miloslava Jonášová (77) z Čáslavi:  Peníze si přidám na koupi bytu

     Jaké to je vyhrát v TRHÁKU Blesku 50 000, poznala na vlastní kůži také Miloslava Jonášová (77) z Čáslavi. Výhru si dala zatím stranou, chce ji využít při koupi bytu. Paní Miloslava původně chtěla peníze dát na opravu baráčku, ve kterém bydlí už přes 70 let.

     

    Jenže… Má nějaké komplikace s pozemkem a plánuje svůj domov prodat. „Snažím se najít náhradní bydlení. Tu krásnou sumu jsem si proto dala zatím stranou a až bude čas, přidám si ji na koupi bytu,“ svěřila se výherkyně, která deník Blesk kupuje již mnoho let. „Jaké je to vyhrát, jsem okusila, je to krásné. Štěstí teď zkusím znovu,“ řekla rozhodně.

  • 4.

    Eva Ježková (61) ze Zbůchu:  Rozradostnila jsem vnuky

     Přečetla si oblíbené noviny a pak s nimi ještě vyhrála. Evě Ježkové (61) ze Zbůchu na Plzeňsku TRHÁK nadělil 10 000 korun. Radost předala vnukům. „Ten mladší si vybral pod stromeček dvě stavebnice Lego, svůj vysněný balíček dostal i ten starší,“ prozradila paní Eva. K Vánocům si však vyhradila jen půlku z celé výhry. Za tu druhou chtěla s vnoučaty vyrazit na výlet. „Nakonec jsme peníze ještě ušetřili a dali je stranou. Je dobré mít nějakou rezervu,“ vysvětlila.

  • 5.

    Eva Slabá (65) z Kamenného Újezdce:  Zažili jsme pohádku na Šumavě

    Sen o zimních radovánkách se díky TRHÁKU Blesku vyplnil Evě Slabé (65) z Kamenného Újezdce na Praze-západ. Za 10 tisíc z DENNÍ HRY si užila zasněženou Šumavu. „Na lyžích jezdím od malička. Dříve jsem měla ráda sjezdovky, teď ale holduji běžkám,“ vysvětlila výherkyně. Jak utratit deset tisícovek, věděla hned. „Na týden jsme byli v hotelu na Churáňově. Běžkovali jsme skoro každý den . Počasí bylo ideální. Hlavně tam nebyly davy. Naběhali jsme desítky kilometrů,“ pochvalovala si.

     

    Pravidelná čtenářka Blesku je rozhodnuta zkusit štěstí i v MEGATRHÁKU. „Kdybych zase něco vyhrála, peníze půjdou tentokrát na letní dovolenou. Nejraději bych jela někam k moři, asi do Chorvatska za sluníčkem,“ svěřila se.

    Fotogalerie
    8 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy