Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

MEGATRHÁK přinese hotovost, slevy a výhry v hodnotě přes 1,3 miliardy: Blesk rozdává radost rodinám!

/
  • Megatrhák Blesku startuje už tento pátek.
    14. září 2022 ● 09:33

    Hra, která baví celé Česko. MEGATRHÁK Blesku, který bude znovu každý den rozdávat kulaté sumy, je opět tady. Potěšte se výhrami jako tito šťastlivci z jarního kola, kteří se o radost podělili s rodinou. Pozor, první nová šance bude už tento pátek.

  • 1.

    Jana Kajsturová (65) z Petřvaldu

    Výročí na Djerbě

     

    O skvělých 10 tisíc tisíc v DENNÍ HŘE bojovala úspěšně také Jana Kajsturová (65) z Petřvaldu. Díky výhře oslavila s manželem 45. výročí svatby stylově. Odletěli spolu na Djerbu. Bývalá řidička z povolání nevynechá žádnou hru Blesku. „Měli jsme akorát půlkulaté výročí svatby. Původně jsme chtěli do Egypta, nakonec jsme zvolili Djerbu kvůli kratšímu letu,“ vysvětlila paní Jana. Kromě toho, že si s mužem odpočinula na pláži, podarovala maličkostmi také děti a vnoučata. „Tu radost si nemůžu nechat jen pro sebe,“ dodala.

  • 2.

    Miroslav Mašlík (67) ze Šternberka

    Užívali si na koupališti

     

    Pan Mirek (67) vyhrál 10 tisíc korun v MEGATRHÁKU, pak si naplno užíval sluníčko s přítelkyní na koupalištích po Česku. Původně plánoval navštívit až dalekou Madeiru v Portugalsku, to však nedopadlo. „Užili jsme si to jinak, než bylo původně v plánu. Byli jsme akorát tady u nás po koupalištích, ale bylo to super. Moc se nám to líbilo.“ vysvětluje pan Mašlík, který se určitě plánuje znovu zúčastnit soutěže MEGATRHÁK. „Pro Blesk si chodím denně do obchodu, je to už takový rituál.“ dodává Miroslav s vděčností.

  • 3.

    Ludmila Vašková (70) ze Žďáru nad Sázavou

    Uspořádala velkou oslavu

     

    Paní Ludmila (70), která Blesk kupuje už 20 let, si tento rok v MEGATRHÁKU vysoutěžila bombastických 10 tisíc korun, které šly na hned dvojitou oslavu. „Bylo to velké. Sezvala jsem celou rodinu, abychom oslavili moje 70. narozeniny spolu se zlatým výročím naší svatby s manželem Pavlem (72), který u vás před 3 roky taky vyhrál. Stoly se na hostině přímo prohýbaly výborným jídlem a pitím,“ rozplývá se výherkyně, která plánuje zkoušet štěstí i dál. „Uvidíme, půjdeme do toho, člověk nikdy neví, kdy se zadaří,“ usmívá se.

  • 4.

    Lenka Vepřeková (56) z Poděbrad

    Vyhrála díky zvonku štěstí

     

    Původně chtěla jet za synem do Itálie, ale má pejska, kterého by jí neměl kdo pohlídat. Lenka (56) tak desetitisícovou výhru investovala do sebe. „Moc jsem si to užila. Šla jsem ke kadeřníkovi si nechat udělat hlavu, pak taky proběhla nějaká kosmetika a celkově jsem to využila do poslední korunky,“ říká paní Lenka. „Blesk si kupuji každý den, takže se budu rozhodně účastnit znova. Věřím, že budu mít zase kliku.“

  • 5.

    Marie Lisa Študencová (62) z Čejkov

    10 tisíc šlo na kamna

     

    Měla původně v plánu výhru ze soutěže MEGATRHÁK utratit za velkou rodinnou večeři, avšak nakonec paní Marie (62) obnos ve výši deset tisíc korun nakonec padl na nová kamna. „Ještě jsme si připlatili a dali jsme to na nová kamna, kterými si v zimě budeme topit, protože ceny energií se úplně zbláznily,“ vysvětluje paní Študencová, která se plánuje zúčastnit dalšího MEGATRHÁKU. Manžel prý Blesk kupuje od té doby, co začal před 30 lety vycházet. „Stoprocentně jdeme do toho. Věřím, že se na nás štěstí může usmát i podruhé.“ dodává.

    Fotogalerie
    3 fotografie

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy