„Od začátku MEGATRHÁKU posílám esemesku do DENNÍ HRY. Zrovna jsme si říkali, že už by to konečně mohlo přijít. A teď držím výherní šek na deset tisíc,“ popisoval. Doplnil, že informaci o zisku čtvrtečního banku málem propásl. „Neberu cizí čísla. Ale když jste mi volali už poněkolikáté, tak mi to nedalo a telefon jsem vzal,“ vyprávěl.

Výhru nechají s přítelkyní chvíli uležet. „Počkáme, až se oteplí, a pak vyrazíme k vodě. Rádi bychom na Madeiru. Vzhledem k situaci, jaká je, možná skončíme jen u nějaké vody u nás,“ řekl výherce. Ani to by mu prý náladu nezkazilo, aspoň by si prý každé ráno koupil svůj oblíbený deník. „Pro Blesk si chodím denně do obchodu, je to už takový rituál,“ dodal.

Myslí si na 100 000 KČ

„S Bleskem hraju rozhodně dál. Za chvíli pošlu do DENNÍ HRY další kód. To se mi na MEGATRHÁKU líbí, že můžete vyhrát každý den. Teď je to ještě o to lákavější, že se bude losovat stotisícová výhra,“ konstatoval Miroslav Mašlík.  V DENNÍ HŘE se denně hraje o 10 000 Kč, desetkrát tolik, tedy 100 000 Kč bude v banku 18. 3. 2022.