Tady to na klidné noci opravdu nevypadá.

A taky že ne. Mánkovi přijeli teprve včera z Kladrub u Valašského Meziříčí. "To jsme opravdu nečekali," říká hlava rodiny sedící s dětmi před karavanem. "V noci jsme se nevyspali, sprchy jsou tu jen tři pro všechny, a ještě si je musíte zvlášť zaplatit. A za návštěvu koupaliště také musíme platit. Se třemi dětmi nás koupání vyjde na 150 Kč denně. Možná, že pojedeme jinam."

Když míříme ke kritizovaným sprchám, potkáváme rekreantku ze Slovenska. Nechce říct své jméno ani se fotit, ale říká: "Jdu se vysprchovat v poledne. Lidé jsou pryč, tak tu není fronta. Vždyť jsou tu jen tři sprchy pro všechny rekreanty. Zaplatíte si 15 korun a užijete si nefalšované španělské střiky. Chvíli ledová, pak pro změnu horká voda."

Dalším nemilým překvapením byl bufet hned u areálu. Byla hodina po poledni, ale zde měli zavřeno až do 16. hodiny. Považte, ve vrcholné sezoně a při plně obsazeném kempu!

Fotogalerie
3 fotografie

Chcete-li se jít koupat, musíte počítat s 300 metrovou procházkou. A ještě, jak říkali Mánkovi, zaplatit vstupné. Inspekce snad ještě nikde v kempu nenarazila na to, aby u areálu nebylo koupání v ceně! Ale když už jste na koupališti, litovat nebudete. Pro děti je tu pěkný tobogan zdarma, několik stánků s občerstvením a zmrzlinou. Voda je čistá a travnatá pláž láká k opalování a lenošení.

Okolí kempu je naopak velice půvabné. Nacházíte se ve středu Slovácka, kde je moravská nížina obklopená pohořími Karpat a Chřibů. Kdo má zájem, může navštívit i místní lázně, kde se léčí pohybové ústrojí a lupénka.

Blesk tento kemp může doporučit pouze turistům, kteří se ráno vypraví do přírody a zmoženi nachozenými kilometry je v noci neprobudí ani úder hromu natož projíždějící vlaky.


Formulář pro inspektora:

Název kempu: Kemp Jezero

Adresa: Ostrožská Nová Ves 939

Cena za chatku: 480 – 500 Kč

Cena za stan: 45 – 70 Kč, za karavan: 90 – 150 Kč

Pobyt na den za dítě: 30 Kč, dospělého 50 Kč

Cena za parkovné auta: 50 Kč

Rekreační poplatek: 10 Kč

Hodnocení:

Teplá voda celý den: ano

Elektrická přípojka: ano

Přípojka na kanalizaci: ano

Zajištěna ostraha areálu: ne

Prodej základních potravin a hygienických potřeb v areálu: ne

Stravování v areálu: ne – bufet v hlavní sezoně v poledne uzavřen!!!

Krytý prostor pro vaření: ano

Sportoviště: ano

Dětské hřiště: ano

Počet WC pro ženy: 6

Počet WC pro muže: 6

Osvětlení v noci: ano

Hygiena: 4 (jako ve škole)

Celkový dojem: ** Raději nenavštěvovat!


Vše o kempu Jezero včetně názorů návštěvníků se dozvíte zde.


Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.