Rekordmankami jsou dvě důchodkyně, které tu tráví už jednatřicátou sezonu.

Udržovaný posekaný lesopark, čisté toalety i sprchy a všudypřítomné spokojené děti běhající po areálu nebo ty odrostlejší hrající minigolf, to byl první dojem inspekce Blesku.

"Jsme tu už po čtvrté", říkají manželé Bohdanští, kteří jsou ubytováni v chatce s koupelnou, toaletou a vybavenou kuchyňkou. Jejich malá Adélka dodává, že koupání je super. Ale i další akce jsou zaměřené hlavně na děti. Provozovatel Libor Říha a jeho paní sami dětské akce vymýšlejí a každoročně vylepšují.

"Když v sobotu rodiny najíždějí, vyhlašujeme soutěže pro děti," říká paní Říhová. "Ve středu se dozví, kdo vyhrál a následuje spanilá jízda v naší kempové specialitě - v kempolínu. Je to vozík asi pro deset dětí, který táhne traktůrek. Objíždíme s vítězi celý areál."

Fotogalerie
3 fotografie

V pátek si děti mohou užít trochu adrenalinu při jízdě strašidelným lesem. Na cestě potkají opravdu hrozivé příšery, ale jsou nadšeny. Pan provozovatel na požádání vyřeže motorovou pilou delfína, žirafu nebo hrocha. Rodina Staňkova si velice pochvaluje úroveň stravování. "Chodíme každý den na oběd," říká maminka dvou dětí Jitka. "Menu s polévkou stojí 65 Kč a porce jsou ohromné. A ještě si pochutnáme."

Na své si přijdou rybáři i cyklisté. Ani vedro neodradilo inspektorku Blesku a vyšplhala v největším vedru na nedalekou rozhlednu Travičná, odměnou byl překrásný výhled do okolí. Dalším hezkým zážitkem je návštěva muzea oskoruší (vzácný druh jeřábu), ze kterých se vyrábí pálenka, marmeláda a kompoty.


Formulář pro inspektora:

Název kempu: Autokemp Lučina

Adresa: Tvarožná Lhota

Cena za chatku: 130 – 200 Kč za osobu/v ceně je parkovné a elektřina

Cena za stan, přívěs: 80 Kč za stan (děti 60 Kč), přívěs 100 Kč (děti 80 Kč)

Cena za auto: je v ceně za stan či přívěs

Rekreační poplatek 13 Kč

Hodnocení:

Teplá voda celý den: ano

Elektrická přípojka: ano

Přípojka na kanalizaci: ano

Zajištěna ostraha areálu: ano

Prodej základních potravin a hygienických potřeb v areálu: ano

Stravování v areálu: ano

Krytý prostor pro vaření: ano

Sportoviště: ano

Dětské hřiště: ano

Počet WC pro ženy: 10

Počet WC pro muže: 10 (8 pisoárů)

Osvětlení v noci: ano

Hygiena: 1 (jako ve škole)

Celkový dojem: ***** – Grandiózní!


Vše o autokempu Lučina včetně názorů návštěvníků se dozvíte zde.


Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.