Co je důvodem nižšího zájmu? Je to poměr kvality služeb a ceny? A kolik vlastně stojí pobyt v kempu? Nejlevnější najdete v Moravsko-slezském kraji - jedno přenocování ve stanu tu čtyřčlennou rodinu vyjde cca na 215 Kč. V Praze tatáž rodina za noc tu vydá okolo 770 Kč. Mezi dražší lokality patří také Středočeský (průměrně 660 Kč) a Karlovarský kraj (455 Kč), levnější dovolenou lze pořídit třeba na Zlínsku (271 Kč) nebo v Jihočeském kraji (280 Kč). S cenami v našich kempech nejsme spokojeni - výsledky internetového průzkumu na stránkách Kudy z nudy ukázaly, že 78 % z nás považuje ceny vzhledem ke kvalitě poskytovaných služeb za přemrštěné. Jen 5 % bylo s cenou i kvalitou spokojeno.

I návštěvy inspektorů Blesku by měly dokázat, zda je tento poměr oprávněný, či nikoliv...

Fotogalerie
2 fotografie

Blesk posílá do terénu prázdninové inspektory.
Potkáte je v kempech po celé republice. Budou se zajímat o to, jak se "bydlí" v českých a moravských kempech, jaké služby se kde nabízejí, jaká je hygiena a kolik to vše stojí a jestli to stojí zato... Inspektor osloví možná i vás, které potká v kempu, a rozhodně uvítá vaše zkušenosti!

Každý den budeme jinde a vy se samozřejmě dozvíte, jak a proč inspektoři Blesku dané místo hodnotili. Dnes je cílem inspektora Nechranická vodní nádrž a do konce týdne se bude pohybovat v oblasti Teplicka, Trutnova a Máchova jezera...

Formulář pro inspektora
Autor: Blesk

Dnešní inspekce:
Autocamp Vikletice
(Nechranická vodní nádrž)

Zítřejší inspekce:
Autocamp Osek