Leží přibližně 450 kilometrů od Miami uprostřed Atlanstkého oceánu. Stačí jen pár chvil a každý návštěvník si zamiluje jeho kouzlo. Řeč je o ostrově Little Pipe Cay, který se nachází na Lucayském souostroví.

Jeho rozloha činí pouze patnáct hektarů, přesto však Little Pipe Cay nabízí svým návštěvníkům nadstandardní podmínky. Na ostrově se nachází několik domů, kde se mohou ubytovat více než dvě desítky hostů. Centrální budova například disponuje obřím bazénem, posilovnou nebo lázněmi.

Kromě vybavení ostrov disponuje i mnoha exotickými rostlinami a nespočtem zvířat. „Písek je ultra jemný a bílý, voda křišťálově čistá a v dálce jsou vidět malé sousední ostrůvky,“ sdělil Colin Lightbourn, partner společnosti Engel & Völkers Bahamas. 

To, že se jedná o oblíbený ostrov, potvrzuje i to, že na něm byly natáčeny filmy jako Piráti z Karibiku (2003) nebo Casino Royale (2006).  

Skvělou zprávou pro všechny boháče je jistě to, že je malebný ráj k prodeji. Zájemci si ale budou muset sáhnout hluboko do kapsy. Pořízení Little Pipe Cay vyjde na sto milionů dolarů, v přepočtu tedy na více než dvě miliardy korun. V ceně je samozřejmě i plocha pro přistávání vrtulníku, vlastní hydroplán nebo vodní skútry či kajaky.

Podle deníku Daily Mail by potencionálním kupcem mohli být modelka, herečka a influencerka Kim Kardashian (42), která se nechala slyšet, že se chce přesunout na Bahamy a užívat si klidu uprostřed oceánu. 

Fotogalerie
14 fotografií