Příběh sester ze Salemu se začal psát v roce 1993, kdy vyšel film Hokus Pokus. Trojice čarodějek se snažila připravit lektvar, jenž by jim dal nesmrtelnost a věčné mládí. Jejich cesta za nesmrtelností skončila ve chvíli, kdy se změnily v prach!

„Všichni jsme věděli, že příběh sester Sandersonových možná neskončil,“ uvedla pro Good Morning America herečka Kathy Najimyová, která hraje čarodějku Mary. Po 29 letech se totiž příběh dočkal pokračování! 

Fanoušci nejen, že nimi mohou zažít jejich nový příběh, ale rovněž mohou prožít čarovnou noc v chatě, která je zanese do Salemu! Chatka, která leží uprostřed lesů v Massachusetts, je zařízena podle filmu. Nechybí černý kocour, létající košťata, lektvary, kouzelnická kniha a kotel na vaření lektvarů!

Atmosféru navíc podtrhují světla svíček. Po vstupu do chaty se návštěvník přenese do světa kouzel a prožije nezapomenutelnou noc. Zájemci si mohou tajemný domek rezervovat přes Airbnb a strávit tak nezapomenutelný Halloween. Chata se dá rezervovat na jednu noc a je k mání od 12. října.

Video
Video se připravuje ...

Lázeňská inspektorka: Františkovy Lázně a komfort hotelu Pawlik Nikola Forejtová

Fotogalerie
10 fotografií