Loni v květnu spáchal pan Patrick McCathy sebevraždu. Pro všechny čtyři jeho děti to byla obrovská rána. „Byl jsem zrovna v Kanadě, když jsem se dozvěděl tuhle zprávu, ihned jsem jel domů,“ řekl irské mutaci deníku Daily Mirror Thomas.

Šokovaní sourozenci se sešli na rodinné farmě a rozhodli se ji společně renovovat, aby uctili tátovu památku. „Nikdy jsme neměli v plánu farmu prodat. Rachel je hlavní farmářka. Prodali jsme však krávy a máme tu jen zachráněná zvířata. Soustředíme se na organickou produkci,“ vysvětlil Thomas.

Ale to nebyl jejich jediný společný projekt. Za v přepočtu asi 62 tisíc koupili starý autobus a rozhodli se ho proměnit v nádherné ubytování. Trvalo jim to jenom sedm měsíců a výsledek je naprosto dechberoucí. 

Na místě, kde bývalo sedadlo řidiče, najdeme nyní čítárnu. V autobusu je také moderní koupelna a v horním patře jsou dokonce tři krásně upravené ložnice. „Pustili jsme se do tohoto projektu, abychom přišli na jiné myšlenky,“ prozradil jeden ze sourozenců. „Byl to chaos, ale zamilovali jsme se do toho, bylo to bláznivé,“ dodal s tím, že jejich tatínka by to určitě překvapilo, nicméně by na ně byl pyšný.

Jejich renovace měla obrovský úspěch. Před začátkem léta si totiž dali inzerát na Airbnb a během několika hodin měli téměř všechny letní víkendy zaplněné. 

Fotogalerie
33 fotografií