Legendární ostrov sexu provozuje společnost Good Girls Company. Ta v tropickém ráji zorganizovala prázdninový resort snů pro muže. Po zaplacení v přepočtu 100 tisíc korun se zde návštěvníkům dostane „neomezeného množství sexu“ od předem zaplacených prostitutek, alkohol zdarma, jídlo a nejrůznější drogy. Letos kromě větší kapacity na program přidaly i spoustu novinek - například golf či tennis, samozřejmě okořeněné erotikou.

Vyhrál nezletilý

Letošní soutěž o zlatou vstupenku - zájezd na ostrov zdarma vyhrál zcela neočekávaně teprve šestnáctiletý panic z New Yorku. Brian se do klání přihlásil bez souhlasu svých rodičů. Když se o výhře dozvěděl, šel doma s pravdou ven. Bez povolení od rodičů by se jako nezletilý na kontroverzní ostrov vydat nemohl.

Matka i otec byli novinkou pobouřeni. Táta si okamžitě začal o akci zjišťovat více informací a když zjistil, že jsou všechny prostitutky testované na sexuálně přenosné nemoci, svolil, a to k velké nelibosti manželky. Měl dokonce sto chutí na ostrov vyrazit spolu s Brianem, ale to pravidla neumožňují, takže mladík na ostrov pojede sám.

Ještě před cestou ho otec poučil o všech úskalích, která může na ostrově čekat. Starostlivě mu udělil rady, až nastane ona chvíle a mladík přijde o věneček. Nám nezbývá než chlapci pogratulovat a doufat, že celou párty ve zdraví přežije.

Fotogalerie
38 fotografií