Lidé, kteří si zaplatili 4denní pobyt na ostrově sexu se nechali nalákat na prostitutky, drogy a luxus. A rozhodně nelitovali. Alespoň to tvrdí jeden z nich, dentista Ryan z New Yorku, který průběh snového pobytu popsal pro britský list The Sun.

„O ostrově sexu jsem si přečetl v novinách a hned mi bylo jasné, že do toho musím jít,“ řekl. Manželce Ryan samozřejmě pravdu říct nemohl. Vymluvil se tedy na pracovní cestu do zahraničí, zaplatil požadovanou cenu a mohl vyrazit. Netradiční dovolenou si až na jednu výjimku zaplatili samí muži ve věku od 25 do 50 let. Dobrá půlka z nich byla stejně jako Ryan ženatá.

„Byli tam i nějací šprti ze Silicon Valley, kteří nikdy nic takového nedělali, tak byli nervózní,“ řekl. „Kromě mnoha Američanů se zúčastnili Kanaďani, Australani nebo Britové,“ dodal s tím, že dva z Kanaďanů byli velmi známí zpěváci, kteří jeden večer dokonce odehráli koncert.

Orgie začaly prakticky okamžitě po nalodění na luxusní jachtu. Každý muž si musel vybrat dvě ženy, které mu po celou dobu trvání pobytu dělaly společnost. Ryan šel prý s jednou z nich do postele hned po 15 minutách.

S vybranými ženami byli prý spokojení všichni až na jednoho muže, který přijel pozdě, a zbyla na něj oplácaná žena, i když si přál hubenou. Inu, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Podle Ryana bylo na lodi krásně. „Jachta byla plná krásných jihoameričanek. Hned jak jsme přišli, dostali jsme drinky, abychom se uvolnili,“ popsal začátek akce.

Když loď dorazila na ostrov, hosté se svými dvěma dívkami zamířili na pokoj do pětihvězdičkového hotelu. „Resort je krásný, skutečný tropický ráj,“ rozplýval se Ryan.

„Mohli jsme si dát cokoliv v restauraci, k dispozici bylo golfové hřiště a tenisový kurt. Chlapy ale samozřejmě zajímalo jen jedno,“ zmínil Ryan nepřekvapivou informaci. Někteří z hostů prý celé čtyři dny probdili, aby si svá děvčata užili co nejvíc. Zůstat na nohou jim pomáhaly drogy.

„Drogy byly neustále k dispozici. Kokain, pilulky a jedna, o které jsem nikdy neslyšel. Byl to růžový prášek, který ve vás po vyšňupání vzbudil okamžitou chuť na sex,“ popsal dentista z New Yorku ekvivalent legendárního modrého pramenu.

Jako nezapomenutelnou označil Ryan aktivitu, které se říkalo „All in“. Organizátoři tak označili hodinu, kterou mohl každý z hostů strávit na svém pokoji v přítomnosti 15 dívek. „Byla to nejbláznivější věc, kterou jsem v životě udělal. Chtěl jsem, aby ta hodina nikdy neskončila.“

Po uplynutí čtyř dnů měli hosté možnost si pobyt za dalších 135 tisíc korun o tři dny prodloužit. Ryan možnosti využil. Z těch tří dnů si ale prý moc nepamatuje. Podle svých slov byl tak zfetovaný, že si vzpomíná jen na první čtyři dny.

Ryan se prý plánuje zúčastnit i dalšího turnusu, který začíná 14. prosince. Manželce řekne, že jede na služební cestu a vyrazí. Možná i se svým bratrem, kterého prý Ryanovo vyprávění nadchlo.

Video: Jak to v sexuálním ráji vypadá?

Fotogalerie
37 fotografií