Nejde snad o to, že by Kristin neměla ráda muže, právě naopak. Podle ní je mužský element příliš sexuálně rušivý pro ženy, které chtějí na dovolené odpočívat. Proto se rozhodla vybudovat letovisko, kde se něžné pohlaví může soustředit jen na sebe.

Pro návštěvnice je na ostrově připravena jóga, wellness či meditace. Vše je vysoce kvalitní, což dokazuje fakt, že o ostrově psal prestižní časopis Vogue. Ačkoliv zájem je veliký, na ostrůvek se vejde pouze 10 lidí. Výběr návštěvnic je tak poměrně přísný. „Důležité pro mne bude, aby žena, která navštíví ostrov, měla úžasnou osobnost, optimistickou a pohodovou, protože budeme na ostrově,“ prozradila Kristin CNN.

Kristin se na ostrov dostala přes svého přítele, jehož rodina vlastnila sousední ostrov. Tam se dozvěděla, že dnešní Supershe Island hledá nového majitele. Jako poradkyně v prestižní firmě si koupi mohla dovolit a zrealizovat zde své plány. „Žila jsem ve světě, dýchala ve světě, který ovládali muži,“ říká sebevědomá Švédka. Podle ní je smyslem organizace Supershe především sjednotit mimořádné ženy z celého světa, které touží po zdravém a vyrovnaném životě.

Fotogalerie
10 fotografií