Ke své odvážné cestě se mladá Nizozemka rozhodla poté, co na internetu navštívila instagramovou stránku Get Naked Australia (Svleč se do naha Austrálie), kde lidé pózují nazí na různých místech po zemi. "Tak nějak mi to změnilo život a inspirovalo mě to. Vypadalo to jako velká sranda a rozhodla jsem se, že to musím zkusit," vysvětlila.

Sterre se během svých dobrodružství nezalekla ničeho, dokonce ani obřích pavouků, kteří jsou pro Austrálii pověstní. Během jedné cesty z hory dolů ji překvapili, když byla zrovna nahá a šaty si nechala na úpatí. Kráska je musela proto odhánět klackem. "Nebyla tam žádná stezka a šla jsem úplně nahá. Cítila jsem se jako Bear Grylls," přiznala deníku Daily Mail Australia. 

Jenže nebyli to jen pavouci a roje komárů, kdo ji na cestách překvapil. Nejednou si se setkala i s cizími lidmi. Když byla na túře v Queenslandu, konkrétně v oblasti Finch Hatton Gorge, někdo ji sledoval, jak plave nahá ve studené řece. "Viděl, že jsem se na něj podívala a překvapivě jsem se za svou nahotu nestyděla, ale jemu bylo trapně, že mě sledoval a utekl," popsala. S mužem se setkala ještě jednou ten den, když už byla oblečená a on se na ni raději ani nepodíval a šel jinudy. "Nahota stále přivádí lidi do rozpaků a je opravdu škoda, že lidé nedokážou ocenit to potěšení být nahý v nesexuální rovině."

Sterre si před svou velkou cestou založila účet na Instagramu a než Austrálii procestovala, už ji sledovalo přes 86 tisíc lidí. Hodně z nich jí vyjádřilo podporu. Pro Sterre byla cesta po Austrálii teprve začátek, kráska by ráda navštívila bez šatů  každou zemi na světě. Na Austrálii ale prý nikdy nezapomene. "Austrálie je tak velká a nádherná, každý stát je úplně jiný a z každého jsem si odnesla spoustu nádherných záběrů. Je mi jasné, že najdu i další úžasné země, ale Austrálii budu vždycky milovat, protože tady mé dobrodružství začalo," dodala.

Fotogalerie
33 fotografií