Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Celebrity u moře: Kam vyrazily Heidi Klum, Eva Longoria, Rihanna a další krásky na dovolenou?

/
  • Kam letos vyrazili slavní na dovolenou?
    28. července 2016 ● 19:30

    Dovolená už je v plném proudu a u celebrit to platí dvojnásob. Slavní obráží letoviska po celém světě, aby načerpali zasloužený relax a nachytali nějaký ten bronz. Kam letos vyrazili Heidi Klum, Eva Longoria, Beyoncé, Rihanna či Leonardo DiCaprio? Čtěte dále!

  • 1.

    Eva Longoria: Formentera (Baleáry – Španělsko)

    »Zoufalka« Eva Longoria vyrazila na dovolenou na ostrov Formentera patřící ke španělskému souostroví Baleáry. Společnost jí dělá manžel José Antonio Bastón, kterého si vzala letos v květnu, a hromada přátel, s nimiž se sluní na luxusní jachtě.

    Eva Longoria s manželem na dovolené na ostrově Formentera
    Autor: Profimedia, Instagram

  • 2.

    Kourtney Kardashian: Miami (USA)

    Starší sestra Kim Kardashian, Kourtney, vyrazila objevovat nádhery protilehlého pobřeží Spojených států amerických. Rodačka z Kalifornie si užila slunnou dovolenou ve floridském Miami ve společnosti svých dětí a přátel. Kourtney nedávno oznámila, že čeká čtvrtého potomka, ale postavu má stále výstavní.
    Kourtney Kardashian na dovolené s kamarádkami v Miami
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 3.

    Jessica Alba: Havaj (USA)

    Americká kráska Jessica Alba (35) dala rovněž přednost rodné zemi před exotikou. Herečka zamířila na Havajské ostrovy spolu s manželem Cashem Warrenem a jejich dvěma dcerami.
    Jessica Alba s manželem Cashem Warrenem na dovolené na Havaji
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 4.

    Beyoncé a Jay-Z: Havaj (USA)

    Na slunnou Havaj zamířila i zpěvačka Beyoncé s rodinou. Popové divě dělal společnost manžel Jay-Z a dcerka Blue Ivy.
    Beyoncé a Jay-Z na dovolené na Havaji
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 5.

    Rihanna: Barbados (Karibik)

    Kam jinam by vyrazila exotická kráska Rihanna než na rodný Barbados v Karibiku. Zpěvačka se vyrazila slunit, ještě než odjela na turné po Evropě. A podle paparazzi jí nedělal společnost nikdo jiný než Lewis Hamilton.
    Rihanna na dovolené na Barbadosu
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 6.

    Heidi Klum: Středomoří

    Německá topmodelka Heidi Klum dala letos přednost dovolené v Evropě. Spolu se zajíčkem Vitem Schnabelem objevují konkrétně krásy Středomoří. Pár navštívil francouzské St. Tropez a posléze zamířil do italského Říma.
    Heidi Klum s Vitem Schnabelem na dovolené
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 7.

    Leonardo DiCaprio: Malibu (USA)

    Americký oscarový herec Leonardo DiCaprio (41) vyrazil objevovat krásy kalifornského Malibu ve společnosti modelky Niny Agdal (24). Paparazzi je nachytali, jak se k sobě vřele měli a hercovi už zapírání nebude nic platné.
    Leonardo DiCaprio s modelkou Ninou Agdal na dovolené v Malibu
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 8.

    Alessandra Ambrosio: St. Tropez (Francie)

    Brazilská kráska Alessandra Ambrosio vyrazila ve společnosti modelek a přítele Jamieho Mazura na luxusní jachtu do francouzského Saint-Tropez. Sešla se na ní nejžádanější tělíčka současného modelingu! Holanďanka Doutzen Kroes (31), Brazilka Alessandra Ambrosio (35), Britka Lily Donaldson (29), Američanka Joan Smalls (28), Švédka Elsa Hosk (27) a Francouzka Constance Jablonski (25). Sladkého života si užívaly jen 100 km od Nice.

    Alessandra Ambrosio na dovolené
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 9.

    Mariah Carey: Capri (Itálie)

    Mariah Carey (46) a její snoubenec, australský miliardář James Packer (48) vyrazili na společnou dovolenou na italský ostrov Capri a do Středomoří. Zamilovaný pár dával svou lásku na odiv hříšným tancem v jednom z místních nočních klubů a milenci se od sebe téměř neodlepili. Když pak hrdličky v klubu skončily, vrátily se společně na Packerovu luxusní jachtu, se kterou u ostrova kotví.
    Zpěvačka Mariah Carey a miliardář James Packer na italském Capri
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 10.

    Kate Hudson: Ibiza (Baleáry – Španělsko)

    Hollywoodská hvězda Kate Hudson (37) nechala své dvě děti doma a s kamarádkami vyrazila na slunnou Ibizu. A tam si dopřála nejenom relax, ale i pořádnou bahenní masku. Nejdříve si ho po těle začala patlat sama, a když někam nedosáhla, tak poprosila kamarádku. Ve finále sice vypadala jako přízrak z bažin, ale i tak byla pořád zatraceně sexy.
    Kate Hudson na dovolené na Ibize
    Autor: Profimedia, Instagram
  • 11.

    Více fotek najdete v galerii

    Fotogalerie
    50 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy