Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hřbitov na zahradě, duchové šílených pacientů: Nejstrašidelnější nabídky na ubytování

/
  • Nejstrašidelnější nabídky na Airbnb: Troufli byste si zde přespat?
    21. června 2016 ● 20:29

    Někdo touží po romantické chatičce na odlehlé pláži, jiný po luxusním apartmánu v centru Paříže. Pokud si ale před spaním čtete Stephena Kinga a Paranormal Activity můžete směle zařadit do své top pětky nejoblíbenějších filmů, pak je tento výběr nejlepších hororových nabídek ubytování z Airbnb právě pro vás! Zarezervovat si je můžete klidně ihned, pokud si troufáte!

  • 1.

    Strašidelný dům, USA

    Tento strašidelný dům se nachází v malé americké vesničce Brumley ve státě Missouri. Postaven byl v roce 1850 a dříve sloužil jako pohřební ústav a nemocnice. Na zahradě tohoto „malebného“ domku se dokonce nachází hřbitov.

     

    Cena: 10 775 Kč za noc. Více info zde>>

    Strašidelný dům, USA
    Autor: Airbnb
  • 2.

    Komnata šílenství, Velká Británie

    Stylový apartmán jako z hororového filmu se nachází ve městě York na severu Anglie. Jeho kořeny sahají do minulosti staré více než 600 let. Podle dochovaných dokumentů se do místnosti zavírali pacienti trpící „šílenstvím“, okolní lidé si tak o domě začali vyprávět, že v něm straší.

     

    Cena: 4 582 Kč za noc. Více info zde>>

    Komnata šílenství, Velká Británie
    Autor: Airbnb
  • 3.

    Děsivý pokojíček, Velká Británie

    Ve městě Great Dunmow ve Velké Británii si můžete pronajmout tento roztomilý pokojíček. Každý hororový nadšenec určitě zaplesá – stará nástěnná svítidla, těžké závěsy a nevysvětlitelné zvuky linoucí se zpod postele navodí tu správnou atmosféru.

     

    Cena: 5 127 Kč za noc. Více info zde>>

    Děsivý pokojíček, Velká Británie
    Autor: Airbnb

  • 4.

    Tajemné panství, USA

    Tajemné panství ve státě Minnesota v USA je tím nejlepším ubytováním pro všechny lovce záhad a duchů. Opravdoví nadšenci si zde mohou uspořádat oslavu nebo svatbu v hororovém stylu.

     

    Cena: 1 610 Kč za noc. Více info zde>>

    Tajemné panství, USA
    Autor: Airbnb
  • 5.

    Útulný pokoj pro nebojácné, USA

    Světlý a útulný pokoj nacházející se ve velkém domě v americkém New Orleans by za normálních okolností ničím nevynikal. To by ale nesmělo několik lidí, kteří v této ložnici strávili noc, odpřisáhnout, že spatřili dívku ve žlutých šatech, jak se vznáší nad postelí. Duch je prý velmi plachý. Pokud máte odvahu, nechcete ji přijet pozdravit?

     

    Cena: 2 849 Kč za noc. Více info zde>>

    Útulný pokoj pro nebojácné, USA
    Autor: Airbnb
  • 6.

    Airbnb

    Společnost Airbnb byla založena v srpnu 2008 a sídlí v kalifornském San Franciscu. Airbnb je důvěryhodná komunitní platforma, díky které mohou její uživatelé přes počítač, mobilní telefon či tablet nabízet, vyhledávat a rezervovat jedinečné možnosti ubytování po celém světě. Ať už se jedná o přenocování v pěkném apartmánu, týdenní pobyt na hradě nebo měsíční prázdniny ve vile. Navíc v mnoha cenových úrovních, ve více než 34 000 městech a 190 zemích světa. Airbnb se svým prvotřídním zákaznickým servisem a rostoucí komunitou uživatelů nabízí nejjednodušší způsob, jakým mohou lidé zpeněžit své nevyužité ubytovací kapacity a jak je mohou nabídnout milionům zájemců z celého světa.
    Fotogalerie
    13 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy