Na Valentýna bude v Benátkách velkolepý karneval, kterého se můžete zúčastnit i vy. Na Portále Sleviště.cz jsme pro vás našli nabídku, která stojí za zvážení: V pátek 14. 2. se vpodvečer vydáte luxusním autobusem na cestu, celou sobotu pak strávíte v úžasných Benátkách a v noci se vrátíte domů.

V nabídce na Slevišti.cz zjistíte, že v ceně je také průvodce, který vám během dopoledne ukáže ta nejkrásnější místa ve městě, kde je místo ulic systém vodních kanálů. Jak strávíte odpoledne, je jenom na vás. Určitě ovšem neodoláte atmosféře zdejšího karnevalu. Pokud na sebe nebudete chtít vzít kostým, pak máte možnost nechat si udělat malbu na tvář, abyste zapadli do karnevalového reje. Nebo si také můžete pořídit některý z mnoha komických klobouků.

Co je ale nejdůležitější: Namísto původních 3 980 Kč si prostřednictvím Sleviště.cz můžete tento jedinečný výlet objednat s 50% slevou. Ve dvou vás tak vyjde jen na 1 990 korun. Je ale třeba pospíchat s objednávkou, počítejte s tím, že akce je časově omezená!

Vychutnejte si atmosféru benátského karnevalu
Autor: Sleviště.cz