Výlet, který jsme pro vás našli na portálu Sleviště.cz, je tak řikajíc na otočku. Večer nasednete do luxusně vybaveného autobusu a v osm ráno jste už v italské Punta Sabiony, kde na vás bude čekat loď.

Poznejte Ostrov sklářů i krásy Benátek

Soukromou lodí nejprve vyrazíte na ostrov Murano. Přezdívá se mu Ostrov sklářů. Ve zdejších dílnách zde pracují ti nejzručnější na světě. Tajemství benátského skla i nyní po staletích velmi ceněným tajemstvím, které ovládají pouze na tomto místě. Po prohlídce s českým překladem pak poplujete do Benátek, kde bude pokračovat prohlídka s výkladem.

Verona, město Romea a Julie

V slavné Veroně prožívali svůj příbeh lásky Romeo a Julie
Autor: Sleviště.cz

Z Benátek se přesunete do Verony.  Objevte tady i vy zahrady, ve kterých Romeo vyznával svou lásku Julii, místa, která se stala inspirací nejslavnějšímu dramatikovi všech dob, Williamu Shakespearovi.  Díky nabídce portálu Sleviště.cz budete moci poznat místa, kde pobýval také slavný Dante Alighieri. Právě ve Veroně napsal své nejslavnější dílo, Božskou komedii.
Pokud si chcete užít zajímavý víkend, pak ale spěchejte s objednávkou! Nabídka na Slevišti.cz je časově i kapacitně omezená.