Lyžování od listopadu do května a vyhlášené večírky zde jdou ruku v ruce. V Ischglu se setkávají mladí i duchem mladí lyžaři, ale i hvězdy mezinárodní scény v obrovském areálu Silvretta Arena a na plných tanečních parketech. Tuto zimu se zahajuje lyžařská sezóna rekordně brzy. Již 22. listopadu můžete vyrazit na 239 kilometrů perfektně upravených sjezdovek. Nejlepší na tom je, že na pódiu v Ischglu to 24. listopadu rozpálí americká megastar Jason Derulo.

Silvretta-Arena s 238 kilometrů sjezdovek patří k nejoblíbenějším zimním spotům nejen v Rakousku, ale dokonce na celém světě. Ať už lehké, střední nebo težké sjezdovky - zde si najde každý to svoje.

Noci pod hvězdnou oblohou

Ischgl je nejoblíbenější alpská metropole v Tyrolsku. Podle toho vypadá i její noční život. Především na ulici Dorfstraße najdete jeden klub vedle druhého. Ischgl by ale nebyl Ischgl bez legendárních oslav après-ski a skvělých koncertů předních hvězd světové hudební scény. Také letos se na známém pódiu pod otevřeným nebem budou konat tři koncerty z řady Top of the Mountain!

Gurmánské požitky na vrcholné úrovni

Z lyžování vyhládne a v Ischglu se stoluje opravdu královsky. 16 horských restaurací podává vše, co si jen srdce lyžařů může přát. Máme pro vás tip na občerstvení - Alpenhaus na vrcholu Idalpe. Večer se zde vaří hned v několika špičkových restauracích a servíruje se jídlo prvotřídní kvality v podobě nevšedních kreací. Samozřejmě, že nesmí chybět ani sklenka dobrého vína.

Rakouský Ischgl nabízí perfektní lyžování.
Autor: Austria.at

Luxusní sedačková lanovka a Ischgl Slopefood

Vysoko, výš a nejvýš - díky nové šestimístné sedačkové lanovce Gampen E4 si mohou lyžaři vychutnat opravdový světový rekord. Během jízdy na Palinkopf překoná lanovka 924 výškových metrů. Hladoví lyžaři mají možnost občerstvit se v nové stylové samoobslužné restauraci „Ischgl Slopefood“. Pokud máte raději restaurace s obsluhou, nechte se hýčkat regionální tyrolskou kuchyní v nově postavené rustikální chatě Gampenalpe.

Fotogalerie
10 fotografií