CZECH INN HOTELS je ryze česká hotelová síť, která nabízí kvalitní hotely v centru Prahy a svým hostům poskytuje kromě všedních služeb i vždycky něco navíc, a to za minimální ceny na osobu. Letos na vás čekají opravdu originální zážitky umocněné poměrně značnou absencí turistů. Pojďme se společně podívat, co si pro vás síť CZECH INN HOTELS připravila!

Bezplatný vstup do fotbalové síně slávy a muzea 

CZECH INN HOTELS je hlavním partnerem České fotbalové reprezentace a pravidelně ubytovává největší evropské velkokluby, špičkové rozhodčí a fotbalové manažery. Díky tomu získávají hosté jedinečnou výhodu bezplatného vstupu do fotbalové síně slávy a muzea přímo v sídle českého fotbalového svazu. Navíc si mohou pohovořit s legendami českého fotbalu, jako jsou Poborský, Chovanec, Šilhavý, Kouba aj.

Poznejte jednu z nejznámějších osobností české gastronomie

Jistě znáte pořady S Italem v kuchyni nebo S Italem na cestách. Emanuele Ridi vlastní a provozuje 2 luxusní restaurace v Praze. V Manu Praga v centru města peče pravou neapolskou pizzu. Využijte osobního setkání s Emanuelem a nechte si poradit jak takovou pizzu připravit. S kartou Praha Tobě navíc můžete podniknout prohlídku Vinohradského pivovaru, BBQ v zahradní restauraci doporučené průvodcem Michelin nebo školu vaření v italském bistru Valentino.

Ubytujte se v síti CZECH INN HOTELS a užívejte si spoustu slev!

V momentě, kdy přijedete na hotel, získáte kartu Praha Tobě, se kterou můžete začít čerpat řadu slev. Nechybí výletní plavba po Vltavě se slevou 30 %, vstup Petřínskou rozhlednu se slevou 20 %, slevu 10 % na nákupy ve Fashion Arena Prague Outletu a 20% slevy do vybraných restaurací. V rámci akce jsou také vstupy zdarma na nejvýzmnamější pražské památky. A jelikož je léto, tak za zmínku určitě stojí i 15 % sleva do Aquaparku Aquapalace Praha. Možností, jak strávit letní okamžiky, je s CZECH INN HOTELS nespočet!

Kompletní seznam slev naleznete ZDE.