Jen kousek od hranice se Slovenskem, v beskydských Velkých Karlovicích, jsme objevili skutečnou oázu relaxace a zimní zábavy. V Resortu Valachy s třemi hotely, Ski areálem Razula, dvěma wellness centry s termálními bazény a další nabídkou služeb si přijde na své každý – od rodin s dětmi přes sportovce až po ty, kteří si chtějí užívat především klid a uvolňující relaxaci.

Autor: Resort Valachy

Z lyží do termálního bazénu

Jak taková zima v Resortu Valachy vypadá? Přes den si můžete zalyžovat v některém z areálů zdejšího Skiregionu Valašsko, vyrazit na běžky, pro něž jsou tu upravovány desítky kilometrů tras, nebo se třeba „jen“ vydat na procházku krajinou posetou typickými valašskými chaloupkami, s třemi rozhlednami na dosah.

A pak vzhůru za relaxací: pořádně se prohřát v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal, v saunách, venkovním whirlpoolu nebo si dopřát některou z masáží, které tu provádí exotičtí maséři z Thajska, Srí Lanky, Filipín a Bali. Doporučujeme zklidňující thajskou olejovou masáž. Nebo se nechejte zahalit do bohaté mýdlové pěny při tureckém hammamu.

Autor: Resort Valachy

Jedinečným zážitkem jsou saunové rituály pořádané až devětkrát denně, z toho jednou speciálně pro děti. Ty tu mají i dětské koutky, bowling, animační programy, zimní lyžařský park Razulák nebo letošní novinku: kluziště.

A nesmíme zapomenout ani na jídlo. Hotelové restaurace uspokojí každého milovníka kvalitní krajové gastronomie. V Resortu Valachy pečou i vlastní, voňavé a skvěle chutnající valašské frgály.

Zimní dovolená se skipasem v ceně

Jestli vyrážíte na hory hlavně za lyžováním, nejvíc oceníte balíček Zimní dovolená, zahrnující skipas do Ski areálu Razula a k tomu masáž, obličejové ošetření, romantickou večeři v zážitkové restauraci nebo bowling. Děti na přistýlce mají ubytování zdarma.

Pro ne-sportovce mají hotely připraveny i jiné nabídky a to i jednodenní bez ubytování: Spa day zahrnující celodenní pobyt v L-Spa v hotelu Lanterna s masáží a obědem v ceně.

Autor: Resort Valachy

Tip na Valentýna: Spa hotel Lanterna

V Resortu Valachy najdete i tipy na dárek k Valentýnovi. Pro chvíle ve dvou je jako stvořený Spa hotel Lanterna, kde si užijete romantiku opravdu dosyta s balíčkem Romantické hýčkání. Kromě neomezeného vstupu do wellness, romantické večeře a masáže zahrnuje i takové lahůdky, jako snídaně do postele nebo sekt s miskou ovoce na přivítanou.

V sobotu 13. února tu navíc můžete zajít na Valentýnský degustační večer s posezením u menu á la Itálie, s živým hudebním podkresem a zábavným povídáním o etiketě stolování. Nebo pozvěte svou lásku na večeři s šestichodovým menu či třeba na Valentýnské lyžování za hubičku. Více o Valentýnovi se dočtete zde.

Kam na lyže v Moravskoslezském kraji?

Kde se lyžuje v Beskydech? Báječné sjezdovky i běžkové tratě