Rozhodnete-li se během návštěvy jižní Moravy zakotvit právě ve Valticích, určitě nebudete litovat, když zamíříte do stejnojmenného čtyřhvězdičkového penzionu. Najdete ho přímo naproti valtickému zámku v samém centru města. Těšit se můžete na výjimečný komfort, perfektní služby a zároveň ubytování v prostoru, který má duši. A protože se Penzion Valtice nachází v kraji, který proslul skvělými víny, je jasné, že v něm nechybí ani vinný sklípek. Ten skvěle poslouží při firemních akcích nebo pro skupiny přátel.

„Když jsme s kolegy vybírali místo, kde strávíme náš teambuilding, netušili jsme, že Penzion Valtice naprosto předčí naše očekávání. Skvěle probíhalo už samotné plánování pobytu s majitelem Radkem Hoštickým, který nás v penzionu osobně přivítal a po celou dobu pobytu pečoval o naše pohodlí,“ Jana Nováková, časopis Maminka.

„Pokoje jsou nádherně zařízené, čisté a voňavé a součástí penzionu je i vinotéka plná výborných vín, která jsme mohli okoštovat podle chuti nebo si je vychutnat na příjemné terase. Skvělá byla i vydatná a pestrá snídaně, která stojí na kvalitních lokálních surovinách. Oceňuji také, že pro obsluhu nebyl nejmenší problém připravit snídani pro vegana. S kolegy jsme se shodli, že bychom Penzion Valtice každému doporučili a rádi se do něj vrátíme. Ať už v rámci dalšího teambuildingu, s rodinami nebo kamarády,“ Michaela Henčlová, časopis Blesk pro ženy.

Místo, z něhož dýchá pohodlí a historie

Penzion se nachází ve zrekonstruovaném měšťanském domě z 18. století, v němž se historie citlivě snoubí s aktuálními trendy, které uspokojí potřeby těch nejnáročnějších hostů. Těm penzion nabízí celkem 13 pokojů, z nichž více než polovina poskytuje výhled na zámek. Špičkově vybavené pokoje s klimatizací sázejí na nadčasový design, který chytře využívá architekturu historické budovy.

Tlumené krémové barvy vytvářejí v kombinaci s dřevěným nábytkem a klenutými stropy dokonale útulnou atmosféru. Každý z pokojů má svůj vlastní deník, do něhož si návštěvníci mohou zaznamenat své zážitky a dojmy z pobytu i pěších nebo cyklistických výprav po okolí. Po návratu z cest si hosté mohou odpočinek ještě více zpříjemnit. V útulných pokojích jsou pro ně připraveny nejen bytelné postele s komfortními matracemi a pohodlným povlečením.

Třešničkou na dortu jsou levandulové polštáře či masky pro dobrý spánek. Majitel penzionu Radek Hoštický si své hosty hýčká a pobyt jim zpříjemňuje domácími koláči v relaxačním koutku na chodbě. Každý může využít veřejný tablet, elektrický kartáč na obuv a v případě nepříznivého počasí i deštníky, které jsou všem hostům k dispozici. Návštěvníkům, kteří rádi objevují krajinu „kolmo“, je k dispozici kolárna. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi i hosty, kteří cestují se čtyřnohým kamarádem.

Spokojení hosté jsou ta nejlepší vizitka

O tom, že si hosté penzion Valtice, který vede Radek Hoštický, oblíbili, svědčí i jejich pozitivní recenze:

„Skvělá poloha, dokonalé a útulné pokoje, výborná snídaně. Není lepší ubytování ve Valticích. Rádi se sem vrátíme.“

„V penzionu jsme se cítili jako doma. Výborné snídaně, krásné a čisté pokoje a hlavně pan majitel, který je vždy ochotný poradit.“

„V penzionu jsme byli nad míru spokojeni. Penzion je nádherný a ochota a vstřícnost pana majitele nás ohromila.“