Megan Foxová potěšila své fanoušky, když se na svém Instagramu (který sleduje téměř 21 milionů lidí) pochlubila s pořádně sexy fotkou. Ta zabírá jen torzo jejího těla – začíná na prsou a končí kousek pod rozkrokem. 

Megan je na jinak černobílém snímku jen v jasně oranžových bikinách, jejichž šňůrku si laškovně vytahuje nad boky. Má zpevněné břicho, aby vynikly svaly, a na rukách má udělané dlouhé bílé nehty, jen škrábnout... 

Krátce poté ale herečka překvapila ještě jednou. Pochlubila se totiž i s velmi výraznou proměnou svého ikonického vzhledu. Kdo ji zná, ví, že prakticky po celou dobu své kariéry nosí dlouhé černé vlasy, a s jiným účesem už je skoro těžké si ji byť jen představit. Teď už si ale nikdo nic představovat nemusí: Megan totiž přešla na tmavou blond, a dokonce přidala ofinu, což výraz její tváře silně proměnilo.

Od té doby, co tvoří pár s rapperem Colsonem Bakerem (32), známým jako Machne Gun Kelly nebo zkráceně MGK, ovšem herečka experimentuje s extravagantní módou, a tak je možné, že zase brzy přijde něco nového. 

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Fotogalerie
143 fotografií