Po návrtatu z Istanbulu se Jessica Alvesová ukázala na letišti v domovském Londýně a předvedla, co si zase nechala upravit. V turecké metropoli jí tentokrát operovali nos a zadeček. 

Nos už to podle modelky potřeboval jako sůl. Po třinácti neúspěšných operacích ji totiž trápily potíže s nebezpečnou nekrózou a nemohla se ani pořádně nadechnout.

Nos z mrtvoly

„Před čtyřmi lety jsem po plastice nosu v Teheránu málem přišla o nos. Od té doby mám problémy s dýcháním a mluvím nosově. Navíc se nos hodně zmenšil a nebylo to dobrovolně. Dopadlo to tak po infekci a nekróze, které se mi rozjely, když na mě chirurg v Íránu použil chrupavku z mrtvoly. Od té doby hledám lékaře, který by mi spravil nos a dýchání,“ posteskla si pro MailOnline.

Tentokrát se naštěstí zdá, že se konečně operace povedla. „Dva týdny od operace můžu konečně dýchat a můj nos vypadá větší a mnohem přirozenější!“ pochvaluje si modelka. 

Poslední operace?

V Istanbulu si nechala rovnou i potřetí operovat pozadí. Chtěla totiž o poznání větší implantáty. „Můj záměr s touhle operací byl vypadat více žensky a mít hezčí křivky,“ vysvětlila. Kvůli novému zadečku si teď 30 dní nesedne, to ale „plastikovou matadorku“, která je na rekonvalescence už dobře zvyklá, netrápí.

„Tohle by na nějaký čas měla být moje poslední operace, dokud nebudu zase potřebovat lifting obličeje,“ dušuje se Jessica. 

 

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
193 fotografií