Tom Hiddlestone a jeho snoubenka Zawe Ashtonová, co tvoří pár od roku 2019, podle všeho přivítali na svět své první společné dítě. Krásnou novinku, že „jsou“ v očekávání, se svět dozvěděl v červnu tohoto roku, tři měsíce po jejich zásnubách. To, že se již Tom se Zawe, která je známá ze seriálů Čerstvé maso či Příběh služebnice, dočkali miminka, ale dvojice před světem pečlivě utajovala.

Obzvlášť Hiddleston je známý tím, že si úzkostlivě střeží své soukromí. Jeho vztah se zpěvačkou Taylor Swiftovou (32) byl totiž až příliš veřejný a propíraný médii... O jeho vztahu s Ashtonovou se proto poprvé začalo mluvit minulý rok v září, kdy spolu byli na dovolené na Ibize. Poté již své city netajili a ruku v ruce se objevili na červeném koberci během předávání cen Tony v New Yorku. Společně žijí v Atlantě, kde se na ně nelepí paparazzi na každém kroku.

Video
Video se připravuje ...

Tom Hiddleston v hlavní roli filmu Kong: Ostrov lebek Ivan D. Hladík, Boris Pršo

A to tyhle dvě zamilované hrdličky, co svou vzájemnou lásku korunovali společným potomkem (který je pro oba mimochodem prvním dítkem), rozhodně oceňují.

Lépe se jim tak bude jejich ratolest, jejíž pohlaví i jméno je zatím neznámé, vychovávat. „Tom a Zawe milují být rodiči a jsou plní radosti,“ řekl nejmenovaný zdroj z blízkého okolí této slavné dvojice magazínu Us Weekly. „Mají sice problémy jako všichni novopečení rodiče, moc toho nenaspí, ale jsou nadšení.“ 

Fotogalerie
31 fotografií