„Když mi bylo 19 let, zlomil jsem si záda. Řekli mi, že už nikdy nebudu chodit,“ svěřil se na sociální síti herec Orlando Bloom, jenž zazářil například ve filmových sériích Pán prstenů, Hobit a Piráti z Karibiku. Za nehodu, po níž mohl skončit paralyzovaný či dokonce mrtvý, si mohl sám – společně s kamarády totiž z hecu šplhal po okapu na jeden dům... a nešťastně spadl z úrovně třetího patra. Tehdy si pochroumal páteř.

Přestože tehdy vyhlídky nebyly zrovna nejveselejší, on se nepřízni osudu zdárně postavil. Mladé tělo projevilo neuvěřitelnou schopnost regenerace a Bloom stál záhy na nohou. A nejenom to, pouhých pár měsíců poté se už proháněl, byť s chráničem páteře (který pak musel nějakou dobu nosit), na kole.

To, že nic není nemožné, dokazuje Orlando i nyní, jelikož svá slova doprovodil třemi videi, na nich je vidět, jak usilovně maká v posilovně a předvádí při tom své dokonale vysekané tělo – například při zvedání činek. Všem dává na odiv jak své svalnaté paže, tak i bříško se svaly vyrýsovanými, až se tají dech.

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na večeři a na pivko do hospody! Martin Hykl

Partner zpěvačky Katy Perry (37), skutečným jménem Katheryn Elizabeth Hudsonové, se totiž připravuje na novou roli ve filmu, který britský rodák točí v Kentucky. A i když se mu pomalu, ale jistě blíží tolik obávaná padesátka, on se může pochlubit neskutečnou formou. Takovou snad během své úspěšné kariéry, zahrnující ještě třeba historickou Troju či seriál Carnival Row natáčený v Česku, ještě nikdy neměl.

Posuďte v naší galerii sami! Dámy, ovšem varujeme – ať vám není moc horko... protože takhle představitele elfa Legolase, svůdného Parise či ušlechtilého piráta Will Turnera rozhodně neznáme...

Fotogalerie
57 fotografií