Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Orlando Bloom v objetí s dětmi na ukrajinské hranici: Mámy je chtějí ochránit před bombami

Autor: kre - 
26. března 2022
12:52

Herec Orlando Bloom (45) se zapojil do pomoci dětem prchajícím společně se svými rodiči z Ukrajiny. Na ukrajinsko-moldavské hranici se potkal s maminkou třech dětí, které utekly z válečné oblasti poté, co byly vybombardovány domy v jejich okolí. "Jsem v Moldávii s UNICEF, kde se setkávám s rodinami, které byly nuceny opustit vše, aby našly bezpečí," napsal ke své cestě Bloom.

Herec Orlando Bloom se na sociálních sítích podělil o své fotografie, jak objímá děti a setkává se s rodiči v Moldávii v rámci svého projektu s UNICEF.  "Od začátku války na Ukrajině se téměř každou vteřinu stává nějaké dítě uprchlíkem," napsal na svém instagramovém účtu britský herec, který loni velmi dlouhou dobu natáčel v České republice. 

Orlando Bloom  je vyslancem dobré vůle UNICEF od roku 2009. „Děti na Ukrajině i mimo ni potřebují veškerou pomoc, kterou jim můžete poskytnout,“ napsal Bloom. "Dnes jsem na hranici potkal matku a její tři děti, které včera v noci utekly z Ukrajiny poté, co byl vybombardován dům jejich sousedů. Nevědí, kam půjdou příště, ale jejich máma chce jediné, aby byly děti v bezpečí," vyjádřil se herec. Válka na Ukrajině trvá už déle než měsíc a tisíce rodin stále překračují nejen hranice Moldávie, ale i Polska a Slovenska a potřebují pomoct. 

Bloomova snoubenka Katy Perry (37), která je taky zapojena do stejného projektu, okamžitě celou situaci a setkání s ukrajinskou maminkou okomentovala nádhernými slovy:  "Děkuji, že jsi tak skvělý člověk!"

Orlando Bloom v Čechách poměrně dlouho natáčel seriál Carnival Row. Herec je znám především díky roli Legolase v trilogii Pán prstenů. Brzy nato to přišel další úspěch, ve filmu Piráti z Karibiku si zahrál Willa Turnera, kde hrál vedle slavného Johnyho Deppa a Keiry Knightley.

VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video  Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!  - Martin Hykl
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa