Po nevydařeném románku s Petrem Vojnarem (46) už má zase Lucie Vondráčková někoho, s kým může na večeři. V pátek večer ji reportéři Blesku vyfotili s dabérem Gustavem Bubníkem (59), který propůjčil svůj hlas takovým hercům, jako jsou Tom Cruise nebo Charlie Sheen.

Lucie Vondráčková si vyrazila do restaurace na Andělu do sushi baru. Zapřisáhlá odpůrkyně alkoholu popíjela společně s Bubníkem čaj, protože před oběma stála čajová konvička. Očividně si velmi dobře rozuměli, smáli se a bylo zřejmé, že jde o příjemný večer. Po nějakém čase se zpěvačka s dabérem vydali na pěší procházku Prahou. 

Žádné dotyky ani zamilovaná gesta. On ruce ve své kapse a Lucie občas gestikulovala a zřejmě něco vysvětlovala s úsměvem na tváři. Vydali se Nádražní ulicí na Smíchově směrem k Barrandovskému mostu. Lucie Vondráčková je známá tím, že velmi ráda chodí. Z Nádražní se pak napojili na stezku, která vede až za Barrandovský most a právě v těchto končinách i Lucie Vondráčková bydlí. Noční cesta trvala bezmála půl hodiny.

VIDEO: Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora! 

Herec a dabér Gustav Bubník  je dvakrát rozvedenýl! Jeho první ženou byla herečka Ilona Svobodová ze seriálu Ulice, vzali se hned po škole a krátce poté se jim narodila dcera Adéla, pak se ale rozvedli. Po dvaceti letech pak skončilo i druhé manželství se Soňou Bubníkovou, se kterou má dvě dcery Andreu a Alžbětu.

Fotogalerie
56 fotografií