Ewan McGregor, hvězda nejenom Star Wars, ale i Trainspottingu, Moulin Rouge! či thrilleru Muž ve stínu, je pěkný tajnůstkář. V tichosti a bez humbuku se totiž oženil se svou partnerkou Mary Elizabeth Winsteadovou! Pro oba to byla již druhá veselka v životě. Proběhla v jejich společném sídle v Los Angeles a mělo jít o velmi komorní akci. „Byla to malá venkovní svatba pro rodinu a blízké přátele,“ tvrdil zdroj časopisu People, a zdroj magazínu Page Six ujišťoval, že novomanželé „jsou zamilovaní víc než kdy jindy – jejich první společné dítě ještě posílilo jejich svazek“.

První spekulace o jejich zasnoubení proběhla médii v březnu, kdy se tyhle dvě zaláskované hrdličky zúčastnily březnového předávání cen Producers Guild Awards v LA. Tehdy byl na Maryině levé ruce vidět velký diamantový prsten, z něhož mnozí usoudili, že došlo na zásnuby. Že ale k veselce dojde tak rychle, to nejspíš nikdo nečekal. Na druhou stranu, dvojice spolu vychovává malého synka a hovoří se i o tom, že by možná chtěli i další potomky, a tak nejspíš není nač čekat.

VIDEO: Trailer k filmu Kryštůfek Robin

Video
Video se připravuje ...

Kryštůfek Robin vyrostl, do Stokorcového lesa se vrací i s vašimi dětmi. Podívejte se od 23. 8. 2018 v českých kinech. • VIDEO Falcon

Ewan a Mary Elizabeth se poznali v roce 2016 při natáčení seriálu Fargo. Jen měsíc poté, co měla v dubnu 2017 premiéru 3. série tohoto seriálu, Winsteadová oznámila po sedmi letech rozvod s manželem, režisérem Rileym Stearnsem (35). Nedlouho poté byla už viděna po boku McGregora, jenž pak, k šoku všech sledujících, při přebírání Zlatého glóbu ve své řeči poděkoval jak své manželce Eve Mavrakisové (55), se kterou má dcery Claru (26), Esther (20) a adoptované Anouk (11) a Jamyan (20), tak i milence Winsteadové. Rozvedl se až v roce 2020.

Fotogalerie
69 fotografií