Dcera herce Ewana McGregora, jenž je známý například pro své role ve filmech Trainspotting, Moulin Rouge!, či v prequelové trilogii Hvězdných válek, jde ve šlépějích svého otce. Mladinká Clara se snaží prosadit ve světě filmu, a právě role v kriminálním dramatu The Birthday Cake, kde hraje po boku svého slavného tatínka či Vala Kilmera (61) a Ashley Bensonové (31), jí měla přinést konečně pořádnou slávu. Snímek ostatně i sama koprodukovala. Zájmu všech přítomných novinářů na červeném koberci se přece jenom dočkala, byť z trochu jiných důvodů než proto, že jí to toho večera tolik slušelo…

Clara se totiž na slavnostní události účastnila s poraněnou tváří. Jak později na sociální síti prozradila, před významnou akcí na ni zaútočil pes! „Když půlhodinu před focením na červeném koberci skončíte na pohotovosti, pokousaná od psa…“ napsala lakonicky blondýnka k fotkám z premiéry i k záběru, který vznikl v nemocnici.

S krvavými šrámy na nose a pod okem se nechala dokonce vyfotografovat i na nemocničním lůžku, sice s úsměvem, ale i zdviženým prostředníčkem směrem k fotografovi. Co přesně se stalo, zda šlo o jejího pejska či o náhodné napadení, to Clara již nespecifikovala.

VIDEO: Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbieová) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor).

Video
Video se připravuje ...

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbieová) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! • VIDEO Vertical Ent.

Její fanoušci na instagramu ocenili její odvahu, že i po jistě traumatickém zážitku vyrazila do společnosti. „Vůbec to nevypadá špatně. Působíš drsně,“ zněla jedna z mnoha reakcí od fanoušků. „Naštěstí jsi v pořádku, tak už o tom můžeme i vtipkovat. Skvělý make-up,“ přidal se další z jejích příznivců. „Image ve stylu ‚měli byste vidět toho druhýho chlápka‘. Hlavně, že jsi v pořádku, vypadáš úžasně!“ psali dceři slavného hollywoodského herce, jehož kořeny patří do Skotska. Clara mu však dva roky dozadu nemohla přijít na jméno, jelikož po dvaadvaceti letech spokojeného rodinného života odešel od manželky kvůli mladší ženě.

Ewan McGregor má s francouzskou módní návrhářkou Eve Mavrakisovou (54) čtyři dcery, dvě vlastní a dvě adoptované. Kromě nejstarší Clary to jsou ještě Jamyan (20), Esther (19) a nejmladší Anouk (10). Počátkem roku 2018 McGregor pobouřil veřejnost, když v děkovné řeči na Zlatých glóbech děkoval jak své manželce, tak i milence Mary Elizabeth Winsteadové (36). Později se s Mavrakisovou rozvedl a od té doby žije s o 14 let mladší herečkou. Clara to ovšem nemohla vydýchat. Winsteadové napsala na sociální síť hanlivý komentář, ve kterém ji nazvala „lidským odpadem“, o něco později svého otce nazvala „kreténem, který opustil její božskou matku“. Později se však dušovala, že neměla na mysli konkrétně Ewana...
Fotogalerie
49 fotografií