První zmínky o rozchodu se objevily v roce 2017. Tehdy se hvězda z filmu Ostrov začala stýkat se svou současnou přítelkyní, herečkou Mary Elizabeth Winsteadovou (35), a o rok později zažádala o rozvod. McGregor s Mavrakisovou strávil 25 dlouhých let ve svazku manželském, připočteme-li poslední tři roky, kdy sice žili v odloučení, avšak papírově byli stále sezdaní. Společně mají čtyři děti – Claru (24), Jamyan (19), Esther (18) a Anouku (9).

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu.

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu. Blesk TV

Vzhledem k neexistující předmanželské smlouvě trvalo páru dva roky, než se dohodl na rozdělení majetku. Nakonec dostane Mavrakisová měsíčně přes 40 tisíc liber, z nichž část je určena jako výživné na nejmladší dceru a zbytek jsou podíly ze zisků z jeho starých filmů a seriálů. K tomu všemu dostane do svých rukou pět z manželových čtyřiatřiceti luxusních vozů a stane se majitelkou nemovitosti v hodnotě 145 milionů korun.

Problém se během řešení rozvodu naskytl i u opatrovnictví nejmladší dcery. Anouku chtěla producentka do výhradní péče, zatímco herec toto odmítal a požadoval střídavou. Soud se nakonec přiklonil na jeho stranu.

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií