Britney Spearsová příspěvek o pokecu s Ježíšem později smazala, mezi fanoušky už ale začal kolovat. „Pšt, hádejte co? Včera ke mně promluvil Ježíš. A víte, co říkal? Drahé dítě… Tvoje máma propagovala svou novou knihu přesně v době, kdys ji potřebovala nejvíce… A kvůli čemu? Slávě a pozornosti!“ napsala zpěvačka.

A nešetřila ani svého bývalého přítele Justina Timberlakea, se kterým tvořila pár v letech 1999 až 2002. „Tvůj ex udělal to samé. Propagoval své první album a zneužíval přitom tvoje jméno, tvrdil, že ses k němu chovala špatně,“ uvedla. Timberlake o údajné nevěře Britney napsal hitovku Cry Me a River. Do videoklipu dokonce obsadil modelku, která tehdejší Britney nápadně připomínala.

Řeč došla i na zpěvaččinu mladší sestru Jamie Lynn. „A pak tvoje krev, jedna z nejtěžších chvil ve tvém životě… A hádej, co dělala tvoje sestra… Taky napsala knihu! A to všechno kvůli čemu? Věděli, že napsat knihu bylo to poslední, co bys kdy udělala… Protože jsi utekla od všech dramat a vytvořila sis vlastní snový svět,“ řekl jí prý Ježíš.

„Proto umělci hrají role, aby unikli z reality. Takže, protože vím, že nechceš vyprávět svůj příběh jako Ježíš, tvůj pán a spasitel, dám ti pět lahví Jacka a doživotní přísun hranolek z McDonaldu… Teď si běž hrát, drahé dítě,“ zakončila své prazvláštní vyprávění.

Příspěvek v některých sledujících vzbudil obavy o zpěvaččino duševní zdraví. „Už dlouho trpí bipolární poruchou a také poporodní depresí. To by mohlo vysvětlovat její chování,“ uvedl zdroj z okolí rodiny Spearsových v roce 2008 pro časopis People. V poslední době se ale Britney vede dobře, a to i podle odborníků.

Timberlake se za své chování již v minulosti omluvil. „Hluboce se omlouvám za to, že mé činy v té době přiživily ten problém. Chápu, že jsem selhal a těžil ze systému, který podporuje misogynii a rasismus,“ uvedl v dokumentu Osvoboďte Britney Spears v únoru 2021.

VIDEO: Britney Spearsová napálila známého amerického moderátora.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

Fotogalerie
95 fotografií