Moseleyho tělo bylo policií nalezeno minulý týden ve Stockbridge v Georgii a nyní se příčina jeho skonu vyšetřuje. Smutná událost byla potvrzena i společností Avery Sister Entertainment, která ho zastupovala.

Na svém facebooku zveřejnila následující slova: „S těžkým srdcem, Avery Sisters Entertainment nabízí naši nejupřímnější a nejhlubší soustrast rodině a přátelům našeho herce,  Mosese J. Moseleyho. Je nám opravdu moc smutno.“

Truchlí nyní i hercova manažerka Tabatha Minchewová. „Všichni Mosese milovali. On nikdy nepotkal nikoho cizího, jelikož miloval své fanoušky stejně tak, jako svou rodinu a přátele. Byl vždy nadšený ze všech konkurzů a nabídek k práci,“ prozradila.

Moses si zahrál v seriálech Watchmen i Queen of the South či ve filmech Hunger Games: Vražedná pomsta a Stážisti. Kromě herectví se věnoval i modelingu a psaní. Nejvíc si ho však všichni pamatují díky roli v populárním seriálu Živí mrtví.

Ostatně i tvůrci tohoto seriálu na oficiálním profilu na twitteru na svého kolegu zavzpomínali. „Naše myšlenky a modlitby jsou s naším členem rodiny TWDF (zkratka originálního názvu seriálu The Waling Dead - pozn.red.) - Mosesem J. Moseleym.“

V seriálu Moses ztvárňoval postavu ochočeného chodce, tedy zombie, které uřízli ruce a pusu, aby nemohl nikomu ublížit. Nyní na něj tak zavzpomínal i kolega Jeremy Palko alias seriálový Andy. „Milá a naprosto úžasná lidská bytost. Budeš chybět, kamaráde,“ vzkázal.

VIDEO: Trailer na 6. sezónu seriálu Živí mrtví/The Walking Dead

Video
Video se připravuje ...

Trailer na 6. sezónu seriálu Živí mrtví/The Walking Dead. Oficiální zdroj/Youtube.com

Fotogalerie
59 fotografií