Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Po Meghan byla u Oprah i Adele: Strašlivé záchvaty úzkosti, nečekaný rozvod a stud! Otce mi vzal alkohol

/
  • Zpěvačka Adele v pořadu Adele One Night Only s Oprah Winfreyovou
    17. listopadu 2021 ● 05:00

    Zpěvačka Adele Laurie Blue Adkinsová (33), známější jenom jako Adele, se v pořadu Oprah Winfreyové (67) otevřeně rozpovídala o nejtěžších letech svého života. Zmínila svůj rozvod i alkoholismus a rakovinu, což jsou dvě vážné nemoci, co její rodinu postihly…

    Slavná interpretka hitů Skyfall či Hello se v show slavné moderátorky ve dvouhodinovém speciálu nazvaném Adele One Night Only, v němž i zazpívala, objevila ve slušivém bílém kostýmku. Fanouškům na twitteru prozradila, že „nikdy v životě nebyla tak nervózní“, protože v publiku seděl její malý syn. Kromě toho poděkovala Oprah za to, že jí „dovolila říkat svou pravdu láskyplně v bezpečném prostoru“. A čeho se ta Adelina pravda vlastně týkala?

  • 1.

    O úzkostech

    Rozvod se Simonem Koneckim (47), s nímž byla Adele dlouhých osm let, slavnou zpěvačku notně poznamenal po psychické stránce. „Bylo to velmi osamělé období. Strávila jsem spoustu času sama. Nějaký čas jsem se jenom utápěla ve svých pocitech a nedělala vůbec nic jiného. Měla jsem strašlivé záchvaty úzkosti. Paralyzovalo mě to a rozhodilo. Nebyla jsem vůbec schopna ovládat svou psychiku,“ přiznala. I proto začala chodit do posilovny. Tam se zbavila nejenom úzkostí, ale i bolestí zad, co ji trápily už od dětství. A kromě toho shodila neuvěřitelných 45 kilogramů.

  • 2.

    O kritice

    Z negativních reakcí na svou proměnu si Adele těžkou hlavu nedělala. „Nebyla jsem z toho v šoku, ani mě to nijak nezneklidnilo. Moje tělo bylo totiž objektivizováno po celou mou kariéru. Jsem moc malá, moc velká, moc sexy, nebo naopak ani trochu sexy... Nikdy jsem k nikomu nevzhlížela kvůli jeho vzhledu. Vždycky jsem bojovala za pozitivní vnímání těla, ale nejsem zodpovědná za to, jak se lidé cítí ve svých tělech,“ mávla nad všemi hatery rukou.

  • 3.

    O záchraně života

    Adele rovněž zmínila, že právě Konecki byl mužem, co jí zachránil život. Prý jenom díky němu nepodlehla svodům celosvětové popularity. „Snadno jsem se mohla vydat po nějakých pochybných, riskantních stezkách... a tak nějak  samu sebe zničit. Byla jsem tím vším neskutečně zavalená, ale on vešel do mého života a byl to ten nejstabilnější člověk, kterého jsem kdy poznala.“ I když se jejich cesty rozešly, mají k sobě stále velice blízko. „Cítím, že on a můj syn Angelo jsou andělé, kteří ke mně byli sesláni seshora.“

  • 4.

    O manželství

    To, že vztah s mužem, se kterým má syna Angela (9), skončil rozvodem, je pro ni osobním selháním. „Manželství beru opravdu velmi vážně. Podle toho, co jsem udělala, to tak ale nevypadá. Zneuctila jsem vše tím, že jsem se vdala a pak zase rozvedla. Stydím se za to, že jsem nedokázala zajistit, aby mé manželství fungovalo,“ posteskla si Adele. Byla to však právě ona, kdo dal impuls ke konci jejich soužití. „Řekla jsem svým přátelům: ‚Nejsem šťastná. Nežiju, jen se plahočím.‘ Všichni si mysleli, že jsem opravdu šťastná, a když zjistili, že tomu tak není, byli zděšení.“

  • 5.

    O rodině

    Její touha po rodinné soudržnosti pramenila právě z neutěšených poměrů, z nich pocházela. „Celý život jsem byla posedlá tím, abych měla ‚nukleární‘ rodinu, protože já sama jsem v takové nevyrůstala. Už odmalička jsem si proto říkala, že když jednou budu mít děti, budeme velice soudržní. A snažila jsem se o to opravdu velmi, velmi dlouho,“ líčila zpěvačka. Nakonec se však rozhodla zachovat sobecky a darovat si svobodu. „Byla jsem zklamaná kvůli svému synovi. Byla jsem zklamaná sama ze sebe,“ vykládala na křesílku u Oprah.

  • 6.

    O otci

    Právě se svým otcem měla Adele vždy velice komplikovaný vztah. A aby také ne - Mark Evans (†57) její matku opustil v době, kdy jí byly pouhé dva roky. Setkala se s ním ve Walesu nedlouho předtím, než v květnu letošního roku zemřel na rakovinu tlustého střeva. „Absolutní nedostatek přítomnosti a snahy mého otce... Ale konečně jsem pochopila, že to byl alkohol... To on mi vzal otce,“ hlesla Adele a rozplakala se. „Ale odpustili jsme si. Našli jsme spolu klid.“ Čas strávený se svým otcem před jeho smrtí popsala jako „velmi, velmi uzdravující“ a dodala, že „když zemřel, bylo to doslova, jako by se uzavřela nějaká bolestivá rána“.

  • 7.

    O novém partnerovi

    Na začátku tohoto roku začala Adele randit se sportovním agentem Richem Paulem (39). Díky němu se prý naučila „milovat sama sebe“, a také poprvé pocítila, že je „připravená milovat a být milována někým jiným“. Byla to podle všeho láska na první pohled, a okouzlil ji svou povahou. „Je prostě veselý. Je neuvěřitelně zábavný a veselý. A velmi, velmi chytrý. Je naprosto neuvěřitelné sledovat cokoliv, co dělá. Je v tom neuvěřitelná jednoduchost…“ rozplývá se nad svým novým přítelem.

  • 8.

    Galerie

    Na další snímky slavné pěnice se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla

    Video
    Video se připravuje ...

    Zpěvačka se přiznala, že své mateřství nenáviděla POPSUGAR Entertainment/Youtube

    Fotogalerie
    122 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

tryskomys: Přeci nezůstane pozadu za tou patolizalkou MM,když ona plácá sprosté pomluvy a špínu,tak jako nohsled musí taky,na co budu používat mozek,když stačí se o***t.

(18. 11. 2021 11:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy