Ve fitness soutěži se poprvé Iva Pazderková objevila vloni v listopadu. Jak sama uváděla, cvičit v posilovnách začala především proto, aby sama sobě dokázala, že na to má.Tehdy skončila desátá, všichni však byli nadšení, jak neskutečně rychle se dokázala dostat do takové formy. Tu si známá komička i nadále udržuje – a své štěstí se proto rozhodla prubnout i v dalším ročníku Bikini fitness. Tentokrát si na žebříčku výrazně polepšila, jelikož se ve své kategorii žen nad 170 centimetrů umístila na krásném šestém místě. Její motivace byla jasná: „Vyhrát nad svou leností, nad svýma výmluvama, vyhrát sám nad sebou,“ řekla Blesku. 

„Šťastná. Vděčná. Hrdá.“ Těmito slovy popsala Iva své emoce bezprostředně poté, co byla za svou píli oceněna šestou pozicí. „Zase jsem se mohla postavit v lepší formě na stage se všemi těmi úžasnými sportovkyněmi. A ještě na tak krásné soutěži. Tak zase za rok...“ libovala si herečka, co se do povědomí široké veřejnosti dostala prostřednictvím televizní reklamy na jogurt. Své momentky ze soutěže, na nichž má tělo skutečně jako vysekané ze žuly, pak doplnila celou řadou motivačních hashtagů typu „nebuď lemra, vole, buď Xena“, nebo „na 41 to není špatný“.

VIDEO: Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice! Petr Macek

S tím souhlasí celá řada jejích fanoušků i kolegů z umělecké branže. „Ty jseš prostě skvělá!!!“ vzkázal jí ohromený Václav Noid Bárta (41), jenž s ní loni uzavřel pakt, a i on se musel účastnit soutěže svalovců. „Gratuluji ti moc, a smekám,“ reagoval zase moderátor Petr Vágner (44), sám známý nadšený sportovec. Pochvalnými komentáři a obdivnými smajlíky ji zahrnuly třeba herečky Eva Decastelo (43), Martina Randová (49), Monika Zoubková (45) a Michaela Badinková (42), či modelka Jitka Boho (30).

A jak už tomu tak bývá, kromě obdivu ve světě internetové anonymity schytala i nějakou tu kritiku. Našli se tací, co jí psali, že jí lezou žebra, že díky extrémní vyrýsovanosti působí starší či vypadá jako kostlivec. „Všichni víme, že by to nebyl post z Bikini fitness, kde má žena vidět svalík nebo šlachu, aby se tam neobjevily vzkazy od různých Jarků a Milen. Těch tam pár je,“ krčila Pazderková rameny v instastories, a bylo vidět, že si z této kritiky rozhodně těžkou hlavu nedělá. Naopak – přislíbila jim ještě větší nálož snímků, co její muskulaturu zachycují v plné její kráse.

Fotogalerie
77 fotografií