Po vyřčení moderátorčiných slov zůstala porota jak opařená a mnozí z diváků přemýšleli, komu z porotců přisoudit charakter ošklivého, zlého nebo hodného. „Moji generaci napadne film Čtyři z tanku a pes,“ zachraňoval situaci Eben a směrem ke Kostkové pronesl, že má nejbezpečnější moderátorku v celé České republice vzhledem k prodělanému koronaviru. „Troufám si říci, že Tereza je v současné situaci bezpečnější než ministr zdravotnictví Adam Vojtěch,“ dodal Marek se smíchem.

Místy vtipné, místy za hranou, drsné i posměšné. Ve StarDance teď zřejmě nový trend, dusno po covidové patálii se teď krájí bonmoty na hranici invektiv. Zdejší taneční parket není zkrátka pro citlivé duše...

Hláškami se to v pořadu jen hemžilo a snad nikdo z účastníků jich nebyl ušetřen. Nejvíce to ovšem »slízla« farářka Martina Viktorie Kopecká (35), která prozradila, že dávala zpovědi po telefonu. „Vytočíte číslo a uslyšíte: Pro zabití stiskněte pětku, pro smilstvo stiskněte šestku, pro krádež stiskněte sedmičku a pro svatokrádež počkejte na spojení s operátorem,“ hecoval Eben.

Naopak Richard Genzer (54) byl z Martinina sexy ohozu a kudrnatých vlasů celý paf. „Vzpomněl jsem si na to, jak jsem byl v pionýru a pionýři měli červené šátky jako vy kostým a vás bych si strašně rád uvázal kolem krku, ale vy byste tam asi moc nedržela,“ řekl porotce s humorem sobě vlastním.

Soutěží proplouvá Tereza Černochová (38) nad očekávání a předvádí tak, že kromě pěveckého talentu to umí na parketu pořádně rozjet. „Mám pocit, že si Tereza se vším poradí. Kromě všeho působí také jako terapeutka u dvanácti poměrně vyšinutých jedinců, kteří si říkají Monkey Business,“ pronesl moderátor Marek Eben na adresu oblíbené skupiny.

VIDEO: Medailonek: Jan Cina

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Jan Cina Videohub

Fotogalerie
84 fotografií