Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní kritička Blesku Ina T. o rudé invazi v šatníku celebrit: Zmatená Tomešová, unylá Slováčková a ikona Plodková!

/
  • Jak si podle Iny T. české celebrity poradily s rudou barvou?
    15. listopadu 2021 ● 05:00

    Bývá označována za odstín lásky a vášně, právem přitahuje pozornost a v paletě barev vyčnívá svojí dominantností. V tuzemsku, kde je nadužívána smuteční černá, se červené odstíny zásadní náklonosti netěší, přesto je právě sychravý podzim obdobím, kdy si šeď ulic žádá výraznějších valérů. U samotného kombinování rudé je pak nutné brát v potaz nejen barevný typ pleti, odstín vlasů, ale i celkové ladění outfitu.

  • 1.

    Invaze rudé v šatníku českých celebrit

    Červená barva možná odrazuje svojí náročností kombinování, její volba však přes jistou komplikovanost stojí za to, neb dodá svému nositeli na energičnosti i zajímavosti.

    • Protože je paleta červené různorodá, od cihlové po až po bordó a vínovou, slušivý valér rudé najde po troše hledání každý.
    • Jestliže si netroufáte na výraznější barevná spojení, kombinujte červenou s neutrální bílou či černou.
    • Pokud jste v módě zkušenější, neváhejte aplikovat tzv. color blocking, tedy kombinaci komplementárních, v barevné paletě vůči sobě kontrastních barev.
    • Rudé odstíny jsou i pro módní elévy, stačí použít červené doplňky, které snadno rozzáří i barevně strohý model.

    Které celebrity se do červeného odstínu zcela zahalily, nebo využily rudých detailů v outfitu? A jak jim to slušelo?

  • 2.

    Jana Plodková: Riskantní puntíky bodují - 1

    Jakkoliv herečka Jana Plodková nálepku módní ikony zarytě odmítá, za roky v showbyznysu vycizelovala svůj, ke stylové čistotě tíhnoucí šatník, který se nebojí ani módních experimentů. Právem jí tedy zmíněné označení náleží. Inspirativní je i outfit, který oblékla na premiéru filmu Kurz manželské touhy. Overal s výrazně řaseným sedlem, palazzo nohavicemi a zvonovými rukávy boduje jak rudým odstínem, tak vzorem puntíku, jenž je při použití v ploše značně riskantní. Tady však bez výhrad boduje. Kabelka ladící se sponou opasku a odlehčené střevíce s otevřenou špičkou zdařilou volbu pečetí.

  • 3.

    Petra Nesvačilová: Nevhodný odstín - 3

    Rumělkové šifonové šaty s plizovanou sukní jsou spolu s pod koleno řasenými robustními kozačkami příkladem potřeby sloučení neslučitelného, jenž v kontrastu stylů funguje dobře. K celku ladí i kožené psaníčko a jediný, ovšem zásadní problém tkví v samotné barevnosti. Zrzavé barvě vlasů herečky Petry Nesvačilové totiž teplý odstín rumělkové nikterak nesvědčí. Daleko vhodnější by byl valér vínové či burgundy, jenž by s odstínem vlasů souznil, namísto toho, aby s ním bojoval.

  • 4.

    Anna Slováčková: Bez stylové vytříbenosti - 4

    Kostkované kabáty se drží na výsluní trendů od minulého roku a neztrácejí na síle ani letos. Rudým kárem puncovaný svrchník, který oblékla zpěvačka Anna Slováčková, se však příliš rozevírá přes boky, a střih nesedí jak v oblasti ramen, tak délce rukávů. Zpod kabátu vykukující vlněný svetr ladí s odstínem kostky, avšak černé, příliš tlusté punčocháče suplující legíny nekorespondují se světlými, pod svrchníkem ukrytými šaty, a stejně mimo jsou i kotníkové boty se stříbrnými zipy, jež jsou několik let passé. Tady zcela chybí pel osobitosti, jenž by dodal tak žádanou vytříbenost stylu.

  • 5.

    Klára Pollertová-Trojanová: S drobnou výhradou - 2

    Křehce působící herečka a manželka masami oblíbeného herce Ivana Trojana dorazila na tiskovku divadla Bolka Polívky v modelu kombinujícím dva výrazné barevné odstíny. Košilové, květované šaty vrstvené s navy svrchníkem, jehož podšívka vhodně ladí s rudým odstínem šatů, představují dobrou barevnou inspiraci využívající kontrastu obou valérů. Zajímavou kombinaci nabourávají jen zbytečně tlusté punčocháče, kazící dojem z jinak vhodných a stylových kotníkových perek. Obdélníková kožená cross body kabelka ovšem dodává modelu Kláry Pollertové punc nenucenosti a hravosti.

  • 6.

    Lenka Vlasáková: Detaily bez efektu - 3

    Běžně k nepatřičné ležérnosti tíhnoucí Lenka Vlasáková tentokrát pro premiéru zvolila zavinovací, elegancí puncované šaty s podkasanými širokými rukávy a délkou dlaň pod koleno. S pletí i barvou vlasů barevně dobře korespondující model jahodového odstínu má pár diskutabilních momentů srážejících celku body. Počínaje nadbytečnými šňůrkami kolem krku, jež na cíleném efektu nedodají, přes starobylé lodičky s páskem přes nárt, konče nevhodným retro účesem, popírajícím zamýšlenou lady formálnost.

  • 7.

    Michaela Tomešová: Pelmel zmatenosti - 3-

    Na módním bojišti pravidelně tápající herečka Michaela Tomešová tentokrát experimentovala s rudým odstínem mini sukně, kterou spojila s flitry posetým topem s nízkým, ke krku uzavřeným stojáčkem. Bílé, extra krátké sako odpovídá aktuálním trendům, ale jeho kombinace s mini sukní je sporná, neb by daleko lépe vyznělo s širokými nabíranými kalhotami. Cross body kabelka na řetízku měla být pověšena na rameni a jedině transparentní ponožky v lodičkách vykazují v outfitu jistý punc originality, jenž se však ve zmateném pelmelu různorodých kousků ztrácí.

  • 8.

    Galerie

    Na další módní výstřelky, povedené outfity  módní výstřelky těchto slavných dam se můžete podívat do naší galerie.

    VIDEO: Jak nosit červené šaty?

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak nosit červené šaty? Youtube.com/All New Fashion Trends/BPŽ

    Fotogalerie
    72 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

illenne: Mne zase vždy "dojme" Michaela Tomešová. Nevím, ale na své svatbě by měl člověk nějak vypadat, ale její šaty . Nevylepšila to ani později v kabátě s velkými puntíky a čepici s pruhy. Jestli jsem ji viděla párkrát hezky oblečenou, tak to je docela málo

(16. 11. 2021 13:40)

y1xcvbnm: vysokočelnatá paní Plodková vždy za jedna kdyby měla bůhví co. Ve všem vypadá jako bláznivý klaun

(16. 11. 2021 08:36)

baronessa: Je mi záhadou, jak Ina T. přišla na to, že má paní Plodková vůbec nějaké boty?

(15. 11. 2021 12:30)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy