K její profesi patří i vědomí, že ne všichni můžou v Módní policii zaválet na jedničku. „To, že budu muset hodnotit i lidi, které osobně znám, kteří jsou často mí kamarádi, byl jeden z důvodů, proč jsem nabídku Blesku chvíli zvažovala. Věděla jsem, že jestli to chci dělat, budu to muset dělat objektivně a nikomu nenadržovat jen proto, že máme dobré vztahy,” přiznává Ina v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN své původní obavy, jež se také záhy naplnily.

„Několik dobrých přátel už jsem hodnotit musela a jeden z nich měl zrovna opravdu špatný model. Tak jsem to napsala, ale příjemné to úplně není, nebudu lhát. Jenže když tu práci chci dělat, tak jedině takhle,” dodala. S tím, že se ‒ tak jako dřív Františka ‒ nezavděčí každému a někteří kritiku jen tak nerozchodí, prý počítá. „Ale jedna věc je s tím počítat a druhá pak přijít na večírek, kde mi někdo, komu jsem dala pětku, řekne, že jsem blbá kráva,” uzavřela se smíchem.

Moje tři ikony

Žen, které se oblékat umí, je prý u nás povícero, Ina T. v rozhovoru však v pátek vypíchne tři z nich. „Kdo cítí módu sám za sebe a nepotřebuje k tomu stylistu, je určitě herečka Jana Plodková, modelky Zuzana Stráská nebo Veronika Hejlíková. Ty to mají v sobě,” vyjmenovala bez dlouhého přemýšlení.

Velký rozhovor s Inou T. už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU

A dále čtěte: 

  • Nejlepší fotky z rodinného alba Zuzany Bubílkové
  • Týna a Janek ze Slunečné: Na líbačky už si nebereme ani žvýkačky!   
  • Jak vypadají koupelny u Tomešových, J. Smolíka či A. Slováčkové?

VIDEO: Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! 
Video
Video se připravuje ...

Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
12 fotografií