Nebezpečná choroba covid-19 komplikuje jak život většině lidí naší země, tak i soutěžícím ve StarDance. Po Tereze Kostkové (45), která si nemoc prodělala a její tělo je nyní plné protilátek, pročež je slovy Marka Ebena (63) tou „nejbezpečnější moderátorkou v Česku, bezpečnější než Adam Vojtěch“, si koronavirem prošli i další. Do karantény musela být umístěna herečka Simona Babčáková (48) společně se svým tanečníkem Martinem Pragrem, pátého kola se ze zdravotních důvodů neúčastnil tanečník Michal Necpál (34), jenž je obvykle parťákem na parketu bývalé tenistky Andrei Sestini Hlaváčkové (35). Nemocí trpěl mimo jiné i tanečník Marek Zelinka, jenž po Janu Onderovi (36) ve StarDance převzal funkci odborného poradce.

Teď ale přišlo další odhalení jen den po vysílání posledního dílu. „Máme za sebou víc než dva týdny karantény, ve který Marek covid a blbý, já pak covid a naštěstí docela dobrý,“ líčila na sociální síti jeho partnerka, herečka Marie Doležalová, co se proslavila rolí plaché Saši v sitcomu Comeback. To, že zrovna Zelinka měl těžký průběh nemoci, je poměrně překvapivé (a velice znepokojující), jelikož jde o mladého, aktivního muže ve skvělé fyzické kondici...

Nemocí si navíc prošly i jejich dvě malé ratolesti. „Děti fajn, ale Alfí zase z toho něco v puse, že nemohla jíst, omalovánky, sypání těstovin na dece, vystřihovánky, koukání z terasy, kolik jede aut, ten ble kovovej pocit v nose furt, zoufalství, že tohle nedám, a ten strach, že se někomu něco zhorší, ten mi to všechno zamazal skoro až do paniky,“ popisovala Doležalová těžké chvíle nemoci. Celá rodinka se však naštěstí už cítí lépe. „Jsme venku. Znovuzrozený.“

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Zpět je nejenom v běžném životě, ale i na sociálních sítích, na nichž se během marodění odmlčela. „Moje úvahy nakonec skončily u toho, že vlastně vůbec nic nepotřebujeme a jsme nejšťastnější, když se máme, i když nikam nemůžeme, a tenhle vnitřní svět, co se jmenuje rodina, je tak strašně moc, že si musím zase vzpomenout, proč se vlastně všichni tolik tady sobě navzájem svěřujeme s věcma, do kterých vlastně nikomu ve skutečnosti venku nic není. A jestli vám připadám negativní, je to tím, že jsem tolik šťastná, že jsme negativní!!!“ libuje si sympatická rusovláska.

Choroba měla i jeden klad - herečka během ní výrazně pohubla. „Aspoň jediný bonus. Myslím, že jsem setřásla skoro všechny nesetřesitelný kila!“ radovala se v komentářích tahle dvojnásobná maminka, kterou patrně trápilo, že po porodu synka Rudolfa, k němuž došlo v březnu 2020, se ještě stále nedostala do požadované kondice. Kromě Rudolfa má doma ještě dcerku Alfrédu (3).

Fotogalerie
51 fotografií