Další řada StarDance ...když hvězdy tančí se sice svého zdárného pokračování dočká až příští rok na podzim, už teď se však dává dohromady realizační tým, který se postará o to, aby stejně jako všechny předchozí řady byla i ta následující dokonalým tanečním zážitkem a zábavou především pro diváky České televize. A tak už se nějaký čas ví, že s novou řadou odejdou některé staré tváře a místo nich přijdou nové.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder.

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Řeč je hlavně o odchodu tanečníka Jana Ondera, který vedl soutěžící jako odborný poradce v posledních čtyřech řadách. Tomu je ale konec, jak Onder sám pro Expres.cz svěřil, za jeho nedobrovolným odchodem nejspíš stojí stížnosti některých soutěžících poslední vysíláné řady, a to dost možná v čele s rybářem Jakubem Vágnerem (38). „Nevím, jestli celebrity, ale jedna celebrita si tam byla stěžovat. Dokonce si myslím, že je to ověřená informace, že šlo o jednu celebritu,“ mlžil tak trochu Onder, za něhož už má Česká televize náhradu. Podle informací Super.cz se koučem tanečních párů stane tanečník Marek Zelinka!

„Když mi volali, jestli bych se nestal novým choreografem StarDance, byl jsem nadšený. Těším se na to, bude to dobrodružství. Ačkoli si uvědomuju, o jak velkou zodpovědnost se jedná,“ svěřil se pro Super.cz s dojmy partner herečky Marie Doležalové (33), se kterou se dal dohromady paradoxně právě díky StarDance, kde nejen tvořili taneční pár, ale dokonce se v roce 2015 stali vítězi jubilejního desátého ročníku a dnes spolu vychovávají dceru Alfrédu (brzy 2 roky) a syna Rudolfa (4 měsíce).

„Jako vždy, když je roční pauza mezi jednotlivými ročníky, snažíme se taneční soutěž více propracovat a zlepšovat, aby pro diváky byla atraktivní a stále zůstala pořadem, díky kterému sobotní večery tráví celé rodiny pohromadě,“ vysvětlila údajný hlavní důvod výměny Ondera za Zelinku manažerka vývoje hudební, divadelní a zábavní tvorby České televize Lucie Kapounová.

VIDEO: Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo.

Video
Video se připravuje ...

Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo. Tereza Kovářová

Fotogalerie
52 fotografií