Eva Holubová patří mezi celebrity, které se na sociálních sítích svěřují s postřehy nejenom z hereckého světa, ale i ze svého soukromého života. Pravděpodobně pod vlivem trendu mezi novopečenými maminkami z řad našich hvězd, které sdílejí na instagramu fotky buď těsně před porodem, anebo z jeho průběhu, i Eva se rozhodla ukázat svým fanouškům „předporodní“ momentku. Shodou okolností v den, kdy její dvojčata Karolína a Adam (27) slavila narozeniny.

„27let! Už?! Ne, spíš teprve?! Teprve 27 a mně se zdá, jako bych je měla od nepaměti, že to, co bylo před nimi, se nepočítá, že to neplatí. To až oni dali našemu životu smysl,“ svěřila se na instagramu Holubová u záběru, na němž stojí patrně na nemocniční chodbě s obrovským bříškem, v němž rostly dva životy.

Na sobě vytahaný župan a ve tváři vepsán sice vyčerpaný výraz, ale také úsměv plný šťastného očekávání. Tak velké bříško jí muselo dát pořádně zabrat – vždycky byla totiž velice štíhlá. Většinu svého těhotenství proto proležela ve špitále a nabraná kila shodila během následujícího půlroku kojení dvou věčně hladových miminek.

VIDEO: Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla.

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Posteskla si také, že se její rodiče vytoužených vnoučátek už nedočkali: V době, kdy přišly děti na svět, byli již bohužel téměř deset let na onom světě. A ani maminka s tatínkem jejího manžela se dlouho z dětí neradovali. I to je možná důvodem, proč má paní Eva se svými dětmi tak výjimečný vztah. „Ještě dnes s námi rádi jezdí na výlety, na dovolenou a my jsme za to šťastní. A naše řady se rozšířily i o jejich partnery,“ libovala si Holubová. Miloš Forman měl heslo ‚rodina‘ a já křičím hlasitě ‚ano‘. A nejenom ta pokrevní!“ A jak se zdá, této mantry se také skutečně drží.

S přítelem Karolíny, modelem Matějem Paprčiakem (29), je Holubová ostatně na fotkách tak často, že mnozí už došli k závěru, že právě on je Eviným synem Adamem. Toho totiž u známé herečky na jejím oficiálním profilu mají fanoušci možnost spatřit jenom na občasných fotkách z rodinného archivu, kdy byl ještě malý. Šušká se, že na rozdíl od své maminky a sestry, které spolu dokonce pracují i na společných podcastech a knize, je podstatně méně společenský a plachý, a tak se o něm umělkyně známá z Divadla Sklep příliš často nezmiňuje. Maximálně, když na ni padne nostalgie… Jako v tomto případě.

VIDEO: Eva Holubová během koronakrize: Nechceme milodary. Zeman nás posílal do důchoďáků, nechte nás pracovat pro diváky.

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová během koronakrize: Nechceme milodary. Zeman nás posílal do důchoďáků, nechte nás pracovat pro diváky. 

Fotogalerie
90 fotografií