Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Hanbatá party rapperky Cardi B: Celebrity slavily téměř nahé!

/
  • Celebrity přišly skoro nahé.
    14. října 2021 ● 15:24

    11. října oslavila slavná rapperka Cardi B své 29. narozeniny a samozřejmě nemohla chybět pořádná party. Tu uspořádala v prostorách LA River Studios v Los Angeles. Tématem večera se stal hudební žánr dancehall, ke kterému patří velmi specifická vyzývavá móda. A hvězdní hosté se rozhodně zpátky nedrželi! 

  • 1.

    Cardi B

    Skoro každá dáma, která na party dorazila, přišla tak trochu jako chytrá horákyně oděná jen v síti nebo průhledné látce. Příkladem šla i sama oslavenkyně, která se vykašlala dokonce i na boty.

  • 2.

    Karrueche Tran

    Americká herečka a modelka jihoasijského původu Karrueche Tranová (33) vsadila na své krásné pozadí. Na to v minulosti sbalila například zpěváka Chrise Browna (32). Nejvíce proto zahalila horní polovinu těla. Vrchní díl oděvu dokonce obsahoval i jakousi kuklu, ze které modelce koukal jenom obličej. 

  • 3.

    Mandana Bolourchi

    Influencerka a modelka Mandana Bolourchiová zvolila model značky Dolce & Gabbana, který se v podstatě skládal jen ze spodního prádla a vysokých bot. Přítelkyně hráče NBA Patricka Beverleyho (33) se před večerním chladem ochránila sáčkem, to ale příliš dlouho na krásce nezůstalo. 

  • 4.

    Larsa Pippen

    Dech přítomným vyrazila také podnikatelka a influencerka Larsa Pippenová. Kdo by hádal, že téhle krásce bude za tři roky už padesát? Larsa sice narozdíl od drtivé většiny přítomných zahalila do oblečení skoro celé své tělo, látka ale byla naprosto průhledná a pod ní si influencerka s miliony sledujících oblékla dokonce i průhledné spodní prádlo.

  • 5.

    Winnie Harlow

    Na extravagantním večírku nemohla chybět ani Winnie Harlowová (27), vlastním jménem Chantelle Whitney Brown-Young. Modelka, která se proslavila v roce 2014 díky účasti v reality show Amerika hledá topmodelku, k sobě připoutala pozornost bikinami v tradičních barvách, výraznými šperky, stylovými brýlemi a síťkou, která důkladně obepínala její křivky. 

  • 6.

    Nikita Dragun

    Slavná americká youtuberka, modelka a vizážistka Nikita Dragun (25), vlastním jménem Nikita Nguyen, se od ostatních trochu odlišila. Nedorazila sice pouze v bikinách nebo spodním prádle, ale pořádně vyzývavá byla i tak. Mohutné poprsí nacpala do maličkého korzetu a nohy obtáhla lesklými legínami. 

  • 7.

    Woah Vicky

    Nechyběla ani kontroverzní instagramerka, modelka a rapperka známá jako Woah Vicky (21), vlastním jménem Victoria Rose Waldripová. Vicky k sobě připoutala značnou vlnu pozornosti, když se před časem pokoušela celý svět přesvědčit o tom, že je vlastně černá a používala rasistické nadávky. 

    Na party své rapperské kolegyně dorazila v šedých kalhotkách, péřovce a maličké podprsence. Takový otfit je ale skoro více zahalující, než na co jsou fanoušci zvyklí. Svým třem milionům sledujících na instagramu pravidelně ukazuje mnohem více.

  • 8.

    Lizzo

    Pár obočí zdvihla i korpulentní Lizzo (33). Rapperka, zpěvačka a skladatelka, která se narodila jako Melissa Viviane Jeffersonová, se navzdory svým křivkám nenechala zahanbit a své obézní tělo zahalila pouze sítí, skrz kterou šlo vidět opravdu vše. Zase takové překvapení to u ní ale není. Lizzo je známá podporovatelka životní filozofie body positivity, tedy kladnému přístupu k lidskému tělu, ať už je jakékoli. Dalo se proto tak nějak čekat, že příliš zahalená zřejmě nedorazí. 

  • 9.

    Méně známé tváře

    Pozadu nezůstaly ani méně známé tváře. Na večírku byly k vidění roztodivné extravagantní kreace, a kdo neukázal úplně všechno, jako by nebyl. Nouze nebyla o šílené kombinace barev, střihů ani materiálů. Na snímky se podívejte do naší galerie pod článkem.

    VIDEO: Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi

    Video
    Video se připravuje ...

    Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

    Fotogalerie
    68 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

w.mojko: neviem, či sú celebrity...ale vyzerajú ako prostitútky

(14. 10. 2021 17:22)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy