Raper 50 Cent, vlastním jménem Curtis James Jackson, je neskutečný komediant. Muzikant požádal loni o osobní bankrot a u soudu pak ve špatně šitém obleku a bez svých zlatých řetězů plakal, že nemá žádné peníze. To vše, aby nemusel platit své dluhy.

Bankrot rapera je totiž spíše taktickým krokem, jak oddálit vyplacení odškodnění ženě, která na něm vysoudila skoro 200 milionů korun za to, že 50 Cent na své stránky umístil video, na kterém si žena užívá se svým bývalým přítelem. Žena byla v tu dobu vdaná za jeho rivala, rapera Ricka Rosse, kterého chtěl 50 Cent tímto domácím pornem znemožnit.

Raper pak ale učinil nepochopitelný krok. Na svůj Instagram umístil snímky, na kterých se chlubí nespočetnými štosy bankovek. 50 Cent z nich dokonce vyskládal nápis „bankrot“. A ve chvástání pokračoval i poté, co ho soudkyně požádala, aby vysvětlil, jak může v takové situaci žádat o osobní bankrot.

Zveřejněné snímky pořádně naštvaly i jeho věřitele. Dvě nahrávací studia totiž tvrdí, že jim 50 Cent dluží skoro tři čtvrtě miliardy a právě kvůli žádosti o bankrot s tím nikdo nemůže nic dělat.

Fotogalerie
16 fotografií