V nové sérii taneční soutěže StarDance usedly mezi porotce hned dvě osobnosti, které znají soutěžní parket i z druhé strany.

Český tanečník a choreograf Jan Tománek (50) se v několika řadách objevil jako partner soutěžících hvězd. Tanci tak učil například olympioničku Šárku Kašpárkovou (50), moderátorku Jolanu Voldánovou (52) nebo křehkou modelku Pavlínu Němcovou (48). 

Vedle Tománka kdysi ve StarDance soutěžil i Richard Genzer (54). Ten má ale zkušenost vskutku ojedinělou: na parkěte se totiž nepohyboval jako profesionální tanečník, ale jako soutěžící celebrita. V roce 2018 ho ladným krokům měla učit tanečnice Jana Zelenková (36). 

Tehdejší přítomnost Genzera mezi soutěžícími ale vyvolávala určité kontroverze, protože slavný komik rozhodně nepatří mezi nezkušené tanečníky. A díky tomu také nyní získal své místo mezi porotci.

Ani s vážnou rolí se ale pověstný šprýmař rozhodně nevzdal své svérázné nátury a pořád hází vtípky kolem sebe, stejně jako vždycky. V sobotu například pobavil diváky, když sám sebe našel na jídelním stole v bufetu pro účastníky soutěže. 

Najdete mě v bufetu?

„Za chvíli začíná StarDance a já tady jsem u bufetu, a jenom jestli poznáte... Tady v tom jídle jsem skrytý já,“ napovídal spiklenecky divákům krátce před přímým přenosem na Instagramu a ukázal, co všechno si v bufetu mohou přítomní dát. 

Když zabral všechno jídlo, prozradil, co tím myslel. „Nevím, jestli jste uhodli, ale stará bábovka,“ žertoval na svůj vlastní účet. 

Na jeho „hádanku“ zareagovala řada fanoušků. „Já myslela koblížek,“ smála se jedna divačka, jiní zase z legrace tipovali knedlík. „I tak vás žeru,“ rozplývala se další žena. „Ríšo, ještě nějakej ten taneček dáváš… tak nejsi stará bábovka,“ zastával se porotce jiný sledující. Podle fanoušků prý Genzer ještě do starého železa rozhodně nepatří. 

VIDEO: Richard Genzer slibuje proměnu. Dvě brady a pupek musí pryč! 

Video
Video se připravuje ...

Richard Genzer slibuje proměnu. Dvě brady a pupek musí pryč! Markéta Reinischová

Fotogalerie
108 fotografií