Vztah Natálie a Františka se na rajském ostrově nevyvíjí podle očekávání. Novomanželé narážejí na zásadní rozdíly svých povah, společně strávený čas je vyčerpává, místo aby je těšil. Rozhodli se proto, že stráví jeden den každý po svém. Odpočinou si od sebe a urovnají si věci v hlavě.

„Dneska jsem konečně viděl, jak se Natálka při koupání na pláži hezky usmívá. Bylo hezké vidět ji šťastnou,“ říká František. Jeho manželka opravdu vypadá spokojeně. Plave ve smaragdově modré vodě a exotickou dovolenou si konečně užívá. „Dali jsme si s Natálkou dárek – svobodu na jeden den. Každý jsme si vymysleli svůj program,“ dodává a odjíždí na kajaku vstříc svému vlastnímu dobrodružství. Trochu brzy na takové rozhodnutí, napadne jednoho.

Video: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Natálka využije část volného dne k meditaci a urovnání myšlenek. „Ulevilo se mi trošku, tím, že jsem trávila jeden den sama se sebou a byla jsem sama sebou,“ přizná nevěsta, které v předchozím díle vadilo, že je František příliš ukecaný.

Pomůže jim odloučení překonat stále hmatatelnější dusno, které mezi nimi vzniká? Nebo bude naopak cestou do pekel? To všechno ukážou následující dny.

Nový sociální experiment TV Nova můžete sledovat každou středu od 20:20.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka a František si darovali den svobody!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka a František si darovali den svobody! TV Nova

Fotogalerie
101 fotografií