Věda v ní pomáhá nezadaným jednotlivcům najít si vysněného partnera, s kterým se pak poprvé potkají až na vlastní svatbě. Pečlivě vybraní nezadaní odvážlivci svěřili svůj osud do rukou odborníků z oblasti psychologie a biologie. Ti jim na základě výsledků náročných testů najdou vhodného partnera.

Všichni účastníci prošli psychologickým vyšetřením, testem kompatibility DNA, čichovým testem a testem atraktivity. Z hlediska analýzy DNA se k sobě nejvíce hodí partneři, kteří mají co nejodlišnější strukturu.

Video: Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat! TV Nova

V premiérovém díle se divákům představili novomanželé Natálie a František. Co je vedlo k účasti v reality show? „Přihlásil jsem se ze zvědavosti a s chutí zažít něco šíleného. Něco, co se stává tak jednou za život. Byl jsem zvědavý, jaká partnerka pro mě bude ideální z pohledu vědy,“ uvedl František. Předchozí partnerky často poznal v práci, jednu dokonce na Instagramu. 

Natálii zlákala vidina vzrušení a adrenalinu. „Chtěla jsem změnu v životě. Měla jsem pocit, že se nudím,“ přiznala. Na mužích si nejvíc cení upřímnosti, věrnosti, respektu a zodpovědnosti. Naopak by u partnera netolerovala alkoholismus, kouření nebo hraní automatů.

Co se jim honilo v hlavě, když poprvé spatřili jeden druhého u oltáře? „Ve chvíli, kdy přišla, tak se ve mně rozlil pocit klidu. Je nádherná, sluší jí to,“ tetelil se blahem ženich František. Natálčiny pocity byly trochu jiné. „Hrozně jsem se klepala, že jsem ani nechtěla koukat na jeho stranu,“ přiznala mladá zubní sestřička. „Uvidíme, co bude dál,“ dodala nepříliš optimisticky.

VIDEO: Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František TV Nova

Fotogalerie
35 fotografií