Svatba na první pohled, ve které se pojí formát reality show s vědeckým experimentem, udělala na televizní diváky skutečně dojem. To samé se už bohužel z valné většiny nedá říct o třiadvacetileté zubní sestřičce Natálii, která je původem z Ukrajiny. Její počínání v prvním díle nové reality show bylo podle mnohých arogantní a nesympatické, i když uznávají, že je opravdu velice atraktivní a s Františkem tvoří na oko pěkný pár.

Z ženicha a celé události byla Natálie evidentně velmi nervózní, a tak jí diváci vyčetli například to, že se za celou dobu obřadu na svého nastávajícího manžela ani jednou nepodívala, jeho nabídnuté rámě chladně odmítla a novomanželský polibek povolila jen na tvář. „Dle jejího chování k němu během těch pár chvil se nedivím, že byla doposud sama, neboť se chovala jako pi**,“ shrnul nekompromisně jeden z diváků svůj názor, který se ukázal jako nejvíce ztotožnitelný pro ostatní v diskuzi na facebooku televize Nova.

Co ale o Natálii ještě nevíte? Není asi příliš velkým překvapením, že je tahle tajemná kráska s ukrajinskými rysy vedená v rejstříku nejmenované modelingové agentury, takže při práci zubní sestřičky si přijde na další přivýdělek, a to jako modelka či hosteska. Bodejť by ne, na sociálních sítích sdílí okamžiky především z fitka či při meditaci a nelze přitom přehlédnout její perfektní postavičku! Kromě toho miluje techno festivaly a také svého francouzského buldočka... Podívejte se v galerii, jak tráví volné chvíle krásná Natálka! Co myslíte, vydrželo jí manželství se sympatickým Františkem?

VIDEO: Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat! TV Nova

Fotogalerie
48 fotografií