Nejdřív bylo zapotřebí vlézt pod postele, protože tam se za roky nakupí a ztratí věcí, že se člověk nestačí divit. „Tak snad bez komentáře, že? Život matek, když mají “volno”. A co nejzajímavějšího jste našli pod postelí vašich dětí vy?“ okomentovala s vyčuhující dolní polovinou těla pod postelí Iva Kubelková. A že toho vedle ní bylo! Plyšák, plechovka od nápoje, obaly od cukrátek, igelitky... Jak se v diskuzi ukázalo, tak všude, kde jsou děti, je to stejné. „Já a láhev od okurek, které ani jedno z dětí nejí,“ přiznala třeba hvězda Slunečné Eva Decastelo (42)

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Pak už jen obalit nábytek do igelitu, vzít štětku do ruku a začaly se zvelebovat dětské pokoje holek. „A kdo má u vás doma největší nadhled? U nás Natálka. Stavíme dětem sen – extra, aspoň mají o těch prázdninách program,“ pochlubila se půvabná moderátorka, které to v pracovním oblečku a bez make-upu sluší stejně, jako když „vystajlovaná“ moderuje Showtime na Primě. 

VIDEO: Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel

Video
Video se připravuje ...

Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
64 fotografií